17 / 05 / 2024

Işıklar Enerji holding

Işıklar Enerji holding

Işıklar Enerji ve Yapı Holdinh A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım Holding ile birleşme SPK sonucunu yayınladı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Işıklar Holding'in coin sistemi büyüyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde Işıklar Holding'in kripto para yatırımlarını kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Işıklar Yapı'nın kripto paralarının tutarı 103 milyon TL'ye ulaştı!

Işıklar Yapı'nın bağlı ortaklıklarının Işıklar Holding A.Ş. ve Işıklar Ambalaj Pazarlama A.Ş.'nin kripto paraların tutarı 103 milyon 19 bin 248 TL olduğu açıklandı.

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti!

Gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti. Bilgili Holding'e Sinan Temo Sinan Temo CEO ve Bora Ercantürk COO atandı.

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş bıraktı!

150’ye yakın işçi 9 aydır bünyesinde çalıştıkları CCN Holding’in ihalesini kazandığı Bilkent Şehir Hastanesi'nde maaşlarını alamadıklarından dolayı iş bırakma eylemi başlattı.

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı!

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı. Cengiz Holding CEO'su Mafa, "Türk müteahhitlik sektörünün başarısını Kuveyt'te de gösterdiğimiz için gururluyuz" dedi. 

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Işıklar Enerji holding Haberi

Işıklar Enerji holding

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Birleşme işlemine ve buna ilişkin hazırlanan duyuru metnine SPK'dan gerekli onay alınmıştır.

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ile Işıklar Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulları 14/02/2014 tarihli ayrı ayrı kararları ile, Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ile Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'nin, Türk Ticaret Kanunu'nun, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun ilgili hükümleri çerçevesinde 31.12.2013 tarihli finansal raporlar esas alınarak bütün aktif ve pasifi ile kül halinde devralma yolu ile Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. bünyesinde birleşilmesi ve bu kapsamda hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebi; Sermaye Piyasası Kurulu'nca, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 24/1 maddesi hükmü çerçevesinde, Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ortaklarına 0,37 TL; Işıklar Yatırım Holding A.Ş...