05 / 05 / 2024

işimiz metrekare gayrimenkul zirvesi

işimiz metrekare gayrimenkul zirvesi

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Gayrimenkul Zirvesi, 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun kaderi o tarihte belli olacak! Henüz işimiz bitmedi! Acil bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, resmen açıkladı! Euronun kaderi o tarihte belli olacak! Henüz işimiz bitmedi! Acil bakın!

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasında gayrimenkul krizi!

Eşiyle boşanma aşamasında olan futbolcu Özer Hurmacı'ya eşi Mihriman Hurmacı ile mahkemelik oldu. Mihriman Hurmacı, Özer Hurmacı'nın 20 gayrimenkulü olduğunu öne sürerek 50 bin TL katılma alacağı davası açtı. 

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Alarko GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Alarko GYO'nun portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edilirken, Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verdi. 

Değişim Araç Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Değişim Araç Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birbey Ergün tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2020 için 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

Geliştirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörüne canlılık katan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2020 yılının ilk 9 ayında 1 milyar 100 milyon TL ciro elde etti. Özcan Tahincioğlu, sene sonuna kadar 1 milyar 500 milyon TL ciro elde etmeyi hedeflediklerini belirtti...

işimiz metrekare gayrimenkul zirvesi Haberi

işimiz metrekare gayrimenkul zirvesi

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Gayrimenkul Zirvesi, 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek.


“İşimiz MeTRekare” teması ile sektör liderlerini 15. kez aynı çatı altında toplayacak olan Gayrimenkul Zirvesi, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları ve önemli konuklarıyla dikkat çekiyor.


Açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın katılımının beklendiği zirvede öğleden sonraki oturumlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın konuşmasıyla başlayacak.


Zirve’nin en ilginç ve dikkat çekici isimlerinden biri ise “Farkında mısınız?” başlıklı sunumu ile yazar Metin Hara olacak.


Zirvede “Yabancı Yatırımcılar Gözüyle Türkiye’de Gayrimenkul Sektörü”, “Metrekare ve Yeni Jenerasyon İlişkisi”, “Rakamlar Bize Ne Söylüyor? “, “Metrekarenin Evrimi ve Yönetimi” gibi...