09 / 05 / 2024

iskele alanya ne durumda

iskele alanya ne durumda

ALSİAD aylık olağan toplantısı, Red Tower Restoran'da yapıldı. ALSİAD Başkanı Abdülkadir Turhan, İskele'de yaşanan olayları tasvip etmediklerini söyledi.

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları!

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Antalya Alanya TOKİ 2020 ödeme planı nasıl? Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylı bilgiler...

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

Denizli'de inşaattan iskele demiri çaldıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki inşaattan 70 bin lira değerinde iskele demiri çaldıkları öne sürülen 3 kişi tutuklandı...

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’nın birçok mahallesinde 1/5000 ölçekli planları yaparak Alanya Belediyesi’ne verilmesi gereken destek ne ise veriyoruz” dedi.

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediyesi'ne ait olan spor tesis alanı vasıflı gayrimenkul 25 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Alanya'da emlakçı çetesine ağır darbe!

Antalya'nın Alanya ilçesinde organize suç örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonda 8 şüpheli yakalandı. 

Başiskele Belediyesi'nden 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Başiskele Belediyesi'ne ait olan ticaret alanlı arsa vasfındaki taşınmaz 4 milyon 200 bin TL bedel ile satışa çıkarılıyor. 

Karşıyaka’ya 6 ahşap iskele geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Vapur İskelesi'nden Alaybey Tersanesi'ne kadar uzanan kıyı şeridinde yapacağı altı adet ahşap iskele için 23 Kasım'da ihaleye çıkacak.

URTİM, inşaatlarda 6 günlük kalıp işini 2 güne indirdi!

Uluslararası birçok dev projeye imza atan URTİM, yeni geliştirdiği 6 farklı sistemle kalıp ve iskele sektöründe adeta devrim yarattı. Bu ürünleri kullanan firmalar 6 gün süren kalıp işini 2 güne indiriyor, yüzde 33 oranında işçilikten kazanıyor.

iskele alanya ne durumda Haberi

iskele alanya ne durumda

ALSİAD aylık olağan toplantısı, Red Tower Restoran'da yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in konuk olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan ALSİAD Başkanı Abdülkadir Turhan, İskele'de yaşanan olayları tasvip etmediklerini söyledi. Kıyı Kanunu'nun 6. maddesinin 76 milyonun hakkını koruduğunu dile getiren Turhan, İskele’de yaşanan olaylarda Belediye’yi ve Başkan Yücel’i desteklediklerini belirtti. Turhan şöyle konuştu: "Alanya’mızın nadide yerlerinden olan İskele işgal edilmeye çalışılmaktadır. Eski bir belediye meclisi üyesi olarak bu bölgede yapılabilecek her türlü yapının sadece imar planı kararıyla değiştirilebileceğini bilmeyen bazıları tarafından yanlış uygulamalar yapıldığı aşikârdır." dedi.

DEMİR BARİYERLER ALANYA’YA YAKIŞMAZ 

 İskele'de yaşanan olayların Alanya'ya yakışmadığını kaydeden Turhan, "Bu tür uygulamaların Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi işbirliği ile yapılması gerekir. Güzide bir mekan olan İskele'nin tel örgüyle veya demir bariyerlerle kapatılmasını tüm...