19 / 05 / 2024

iskenderun limanındaki gemi

iskenderun limanındaki gemi

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İskenderun Körfezi'nde 2012 yılında POPAX seferleri gerçekleştirmek üzere gelen 193 metre uzunluğundaki mürettebatsız bekleyen geminin tehlike oluşturduğunu savunan çevreciler duruma tepki gösteriyor.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Başkan Ünverdi: ‘İthalat ve ihracat sekteye uğradı’

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Mersin Limanı’ndaki yoğunluk yüzünden hem ithalatın hem de ihracatın sekteye uğradığını ifade etti. Başkan Ünverdi, yaşanan problemlerin çözümü için çalıştıklarını belirtti.

Hurma fiyatları resmen uçtu! 1 ay önce 250 TL olan hurma şu an 300 TL’ye fırladı!

Ramazan alışverişi öncesi Mısır Çarşısı hareketlendi fakat fiyatlar cep yaktı. Esnaf, İskenderun Limanı'ndaki yangın sebebiyle hurma bulmakta zorlandıklarını belirtti. 1 ay önce 250 lira olan hurma 300 liraya fırladı.

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi! Marketler fiyatlarda güncellemeye gitti! İşte 2022 fiyat listesi...

Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Yisk limanından hareket eden ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Binlerce tonluk yağın Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi, üç büyük markette yağ fiyatları dip yaptı! İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi saat 20.00 sıralarında İstanbul Boğazı’na ulaştı. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte üç büyük markette ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

En güvenli liman olan altın yükseliyor! Son bir haftanın zirvesinde!

Milyonların yakıdan takip ettiği altın fiyatları, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin etkisi ile yukarı yönlü hareket etti. En güvenli liman olan altın fiyatları, Putin-Macron görüşmesinden sonra son bir haftanın zirvesine yükseldi.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi tartışma yarattı!

Ege kasabasındaki Güllük Liman Sahası'nın özelleştirilmesiyle ilgili Resmi Gazete ilanındaki belirsizlikler tartışma yarattı

iskenderun limanındaki gemi Haberi

iskenderun limanındaki gemi

İskenderun Limanı'na 2012 yılında POPAX seferleri gerçekleştirmek üzere gelen 193 metre uzunluğundaki 33 bin grostonluk İngiltere bayraklı Aqua Hercules adlı gemi, şirketin alacaklıları tarafından bağlatılması üzerine 15 aydır İskenderun Körfezi açıklarında demir atmış halde bekliyor. Körfezde mürettebatsız bekleyen geminin tehlike oluşturduğunu savunan çevreciler duruma tepki gösterdi.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İskenderun Limanı'na 2012 yılında POPAX seferleri gerçekleştirmek üzere gelen 193 metre uzunluğundaki 33 bin grostonluk gemi, şirketin alacaklıları tarafından bağlatılması üzerine 15 aydır İskenderun Körfezi açıklarında demir atmış halde bekliyor. 185 tır ile 320 yolcu kapasiteli dev gemide, 62 adet soğutuculu araç taşıma sistemi de bulunuyor.


İngiltere bayraklı Aqua Hercules adlı geminin 7'si Türk 37 mürettebatının ise şirketin alacaklarını ödemediği gerekçesiyle gemiyi terk ettiği öğrenildi. 


İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Barış...