05 / 05 / 2024

İskenderun Sanayi yolu projesi

İskenderun Sanayi yolu projesi

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafik akışında olumlu değişiklik olacağını söyledi.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Dağyolu tarafından açıldı.

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Emre Dağyolu ve İbrahim Karaman ortaklığında kuruldu.

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Konya Çevre Yolu'nun ihalesi yapıldı!

Konya açısından büyük öneme sahip Konya Çevre Yolu'nun ihalesi yapıldı.Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, mali tekliflerin Mart ayı içerisinde alınacağını belirtti.

Balıkesir Dursunbey Sanayi yolu genişletiliyor!

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde özellikle tonajlı araçların kullanıldığı ve darlığı sebebi ile zorluk çekilen sanayi yolu Dursunbey Belediyesi tarafından genişletilmeye başladı.

Batman Sanayi Sitesi'nin yolu yenilendi!

Batman Sanayi Sitesi 20 yıl aradan sonra ilk defa asfalta kavuştu. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un ilk icraatı bozuk yolların asfaltlanması oldu.

Giresun Küçük Sanayi Sitesi'nin yolu asfaltlandı!

Giresun Küçük Sanayi Sitesi içinden geçen ve Giresun Organize Sanayi Sitesi’ne bağlanan yolun asfaltlama işlemi tamamlandı.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Soilid İnşaat Tünelcilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Soilid İnşaat Tünelcilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Fatih Önsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Yolu Sokak'ta kuruldu.

Karabük sanayi sitesi yolu asfaltlanıyor!

Karabük Belediyesi, Kemal Oyman mevkiinde bulunan Antepoğlu Küçük Sanayi Sitesinde sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına başladı. Ekipler, sanayi içerisinde bozuk olan yolları kazıyarak yeni asfalt yapacaklarını belirtti.

İskenderun Sanayi yolu projesi Haberi

İskenderun Sanayi yolu projesi


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sanayi sitesi ile şehir merkezini bağlayan alternatif yol üzerinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafik akışında olumlu değişiklik olacağını söyledi. İskenderun’un artık hızla büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil şunları söyledi;”şehrin dört bir yanında hizmetlerimiz devam ediyor. Biz sorunun küçük yada büyük olduğuna bakmıyoruz. Halkımızın önünde bulunan tüm sorunları ortadan kaldırmak üzere planlama yapıyoruz. Sanayi Sitesinde bulunan yol yıllarca araç sürücülerine engel teşkil etmiş. Sanayi esnafımız bu durumdan oldukça rahatsızdı. İnşallah gerekli çalışmayı yaptıktan sonra trafik düzeni rahatlayacaktır. Özellikle sanayi sitesinden şehir merkezine ulaşımı kolaylaştıran yolun yapımını kısa...