04 / 05 / 2024

İskenderun yenilenecek alan

İskenderun yenilenecek alan

İskenderun'da kentin 6 mahallesindeki 77 hektarda yapılacak kentsel dönüşüm projesinde bilinmeyenler ve soru işaretleri sürürken, hak sahipleriyle görüşme başlatan Ankara İmar A.Ş. yetkilileri, protokollere imza atmaya başlandığını duyurdu.

Hatay İskenderun'da riskli alan ilan edildi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Hatay İskenderun'daki bazı alanlar riskli alan ilan edildi..

Adıyaman'da mesire alanı yolu yenilenecek!

Adıyaman'a bağlı Yaylakonak Beldesinin Zivar mezrasında bulunan Gürlevik içme suyunun bulunduğu mevkisine yapılan mesire alanı yolu bakım bekliyor.

Hatay İskenderun riskli alan kararı yargıya taşındı!

Hatay ilinin İskenderun ilçesinde 6 mahallenin belli bölgeleri “riskli alan” ilan edildi. Mahalle halkı riskli alan kararını yargıya taşıdı.

İskenderun ziraat bahçesi park alanı oluyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geçtiğimiz aylarda belediyeye devri yapılan ziraat bahçesinde Türkiye'nin en güzel parklarından biri yaparak yeni bir yaşam alanı yaratacaklarını açıkladı.

İskenderun Sahil Cami için mahkemeye yapılan itiraz reddedildi!

İskenderun sahil alanına yapılması planlanan sahil cami için mahkemeye yapılan itiraz reddedildi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii inşaat alanı ile ilgili açıklama yaptı...

İzmir'de 43 metrekare alan dönüşümle yenilenecek!

Kentsel dönüşüm uygulamalarını İzmir geneline yaymayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, 1/25.000 ölçekli plan ile kent bütününde 4.700 hektarlık "sağlıklaştırma ve yenileme program alanı" belirledi.

Gaziosmanpaşa'da 30 bin konut yenilenecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Tahsin Usta: "Bölgemizde 86 hektarlık alan, sanayi alanı olarak kentsel dönüşüme tabi tutuldu. Burada 396 sanayi ve ticaret merkezi bulunuyor. Yaklaşık 30 bin konut kentsel dönüşümle yenilenecek" dedi.

İskenderun'da eski otopark alanı meydana dönüştürülecek!

İskenderun'da Şehit Pamir Caddesi'nin arkasındaki eski otopark alanı boşaltılıp meydana dönüştürülecek İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde yeni düzenlemeler yaparak vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Ordu dönüşümle yenilenecek!

Ordu kentsel dönüşüm ile yenilenecek. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kentsel dönüşüm kapsamında Altmordu ilçesine 700 dönümlük bir yeşil alan kazandırma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Buca Gölet alanı yenileniyor!

İzmir Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bilbordlarla halka sorduğu Buca Gölet alanını inceledi. Başkan Piriştina, Bucalıların görüşleriyle yenilenecek alanı haziran ayında hizmete sokmak istediklerini söyledi...

Muğla Menteşe'de imar planı yenilenecek!

Muğla'da yer alan Menteşe' de imar planı yenilenecek.Muğla Menteşe Belediye Başkan adayı Bahattin Gümüş, Büyükşehir Yasası imar planını yeniden ele alacaklarını yeni düzenlemeler yapacaklarını belirtti...

İzmir Kıyı Tasarım Projesi ile Pasaport baştan aşağı yenilenecek!

İzmir Kıyı Tasarım Projesi ile Pasaport baştan aşağı yenilenecek. Konak Pier'den Karataş'a uzanan 1 km. uzunluğundaki yaklaşık 72 bin m2'lik alan, tasarımla yenilenecek. Bu kesiti yayalar, bisikletliler ve engelliler rahatlıkla kullanacak.

Konak Pier'le gemi heykeli arasındaki 2 bin 500 metrekarelik alan ağaçlandırılacak!

Konak İskelesi'nin yakınında yer alan amfi yenilenecek. Ayrıca üç yeşil tepe daha oluşturulacak.Burada yer alan yürüyüş yolunun döşemesi ise kıyıdaki doğallığı pekiştirecek tuzlu suya dayanıklı ahşap malzeme ile kaplanacak.

İskenderun yenilenecek alan Haberi

İskenderun yenilenecek alan

İskenderun Belediyesi tarafından kentin 6 mahallesindeki 77 hektarda yapılacak kentsel dönüşüm projesinde bilinmeyenler ve soru işaretleri sürürken, hak sahipleriyle görüşme başlatan Ankara İmar A.Ş. yetkilileri, protokollere imza atmaya başlandığını duyurdu. sözleşmeleri halka duyuran firma, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bırakıyor. İskenderun Belediyesinden yaphılan açıklamaya göre, kentsel dönüşüm projesine destek veren vatandaşlardan birkaçı ilk sözleşmeler için imzalar atıldı.Etap proje, Meydan ve Cumhuriyet Mahallesi ve 2. Etap proje Pınarbaşı, Numune, Esentepe Mahallesinde yapılacak. 


Ses...