15 / 05 / 2024

İSKİD iklimlendirme konferansı

İSKİD iklimlendirme konferansı

İSKİD, ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile Tasarımda iklimlendirme ile ilgili sorunları masaya yatırıyor. 22 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek konferans yüzlerce mimar ve sektör temsilcisini buluşturacak.

İSKİ açıkladı, maalesef İstanbul'da barajlar dibi gördü! Su tasarrufu ciddiye alınmalı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, dün yüzde 19.13 olan barajlardaki doluluk oranını bugün itibarı ile yüzde 18.88 olarak açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bilim insanlarının katılımıyla depremin etkilerini azaltmaya ve farkındalık oluşturmaya yönelik "Antalya Deprem Master Planı Konferansı" düzenledi. Konferans öncesinde vatandaşlar, deprem anında doğru davranışların sergilendiği simülasyon tırında bilgilendirildi.

Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim'de!

İSKİD tarafından düzenlenecek Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim Salı günü gerçekleşecek. Etkinlik, sektör profesyonellerini, akademisyenleri ve öğrencileri ağırlayacak.

Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim'de!

Klima ve soğutma sektörünün önde gelen kurum ve kişilerinin katkılarıyla 1992 yılında kurulan İSKİD “Mimari Tasarımda İklimlendirme’’ konulu bir panel düzenliyor.

Iğdır'da imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konferans salonunda imar barışı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’da örnek dönüşüm, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çamlıca’nın eteklerinden başlayarak Üsküdar’ımızın dönüşümü için birlikte yola çıkıyoruz.” dedi.

Hilmi Türkmen Üsküdar'ın dönüşüm projesini anlattı!

Sabah Gazetesi Ekonomi yazarlarından Seda TABAK, Üsküdar'ın kentsel dönüşüm projesi için Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile röportaj gerçekleştirdi.

Üsküdar'da 4 mahallede büyük dönüşüm başlıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle Cumartesi günü başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları Üsküdar’da 4 mahallede 186 bin metrekarelik alanda yapılacak.

Üsküdar'da plan kotları düzenlemesi yeniden gündemde!

Üsküdar'da dönüşümün önünü açmak ve kaçak yapılaşmayı önlemek için 16 mahallede toplam 270 bin kişiyi ilgilendiren plan değişikliği İBB Meclisi’nde onaylanmıştı. Ancak bu plan yeniden görüşülecek.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm yok, örnek dönüşüm var!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. Türkmen,

Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde dönüşüm başlıyor!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'da yapılacak.

Üsküdar'daki dönüşümde aksama yok!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçenin 16 mahallesini ilgilendiren kentsel dönüşüm kapsamında projenin iptal edildiğine dair bazı duyumların yanlış olduğunu belirtti. Türkmen, ''Dönüşüm tıkır tıkır işliyor'' dedi.

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'ni dönüştürecek!

Toplu Konut İdaresi Başkenlığı ve Üsküdar Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri kentsel dönüşüm projesi için belli oldu.

İSKİD iklimlendirme konferansı Haberi

İSKİD iklimlendirme konferansı

Konferansın gündemi ise insanların konforunu ve sağlığını doğrudan etkileyen doğru iklimlendirme sistemleri konusu olacak.

İklimlendirme - Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD) İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek  ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’nın ilkini 22 Ekim tarihinde İstanbul Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleştiriyor.  Ana amacı binaların konforunu doğrudan etkileyen iklimlendirme ve havalandırma sistemlerinin en uygun kullanımını irdelemek olan ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile ayrıca; yapılar henüz mimari proje konsept tasarımı aşamasında iken mimarların, mekanik tasarımcılarla bir araya gelmesini sağlamak ve böylece nefes alan binalar yaratmak da hedefleniyor.


AMAÇ NEFES ALAN BİNALAR YARATMAK 


Ana amacı binaların konforunu doğrudan etkileyen iklimlendirme ve havalandırma sistemlerinin en uygun kullanımını irdelemek olan ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile ayrıca; yapılar henüz mimari proje konsept tasarımı aşamasında iken mimarların, mekanik tasarımcılarla bir araya...