29 / 04 / 2024

işkurdan maas alma sartlari

işkurdan maas alma sartlari

Koronavirüs salgınını önlemek için alınan tedbirler kapsamında bazı işletmelerin faaliyetlerine geçici süreliğine ara verildi. Bu nedenden dolayı işsiz kalan vatandaşlar işsizlik maaşından faydalanabiliyor...

Kira yardımı uzatıldı mı 2024? Kira yardımı yatmayanlar için adım adım ödeme alma yöntemi!

Pek çok kişi kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtını araştırırken, kira yardımı yatmayanlar ise ödemeleri nasıl alacağını merak ediyor. İşte hem kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtı hem de adım adım kira alma yöntemi...

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. 

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Duydunuz mu? Philips Lumea Prestige tüy alma cihazı 2700 TL indirimde! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Dermatologların önerdiği Philips Lumea Prestige IPL tüy alma cihazı 2 bin 700 TL indirimli olarak satışa sunuldu. İşte Lumea Prestige tüy alma cihazının öne çıkan özellikleri ve 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bitcoin’de tarihi çöküş! 2 senenin ardından ilk kez dibi gördü!

Kripto para borsası Binance'in rakibi FTX'i satın alma planı, kripto para piyasasının istikrarı ile ilgili endişelere sebep olurken kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı yaklaşık 2 senenin ardından ilk kez kısa süreliğine 17 bin doların altına düştü.

Binance'dan beklenmedik hamle! Rakibi FTX'i satın alacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpong Zhao, işlem hacmine göre üçüncü en büyük kripto para borsası olan FTX'i satın alma planlarını açıkladı.

Asgari ücret işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı alma şartları nelerdir?

Temmuz ayında asgari ücrete gelen zammın ardından işsizlik maaşlarında da artış yaşandı. Peki, işsizlik maaşı alma şartları nelerdir? Kim ne kadar işsizlik maaşı alabilir? İşte detaylar…

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İklim krizi konut alma kriterlerini değiştirdi!

Sel felaketleri ve yıkıcı sonuçlarının ardından iklim krizi gerçeği karşımıza çıktı. Peki iklim krizi konut alma kriterlerini nasıl değiştirdi?

Salgında yeni ev alma paniği yaşandı!

Koronavirüs salgınında yaşam standartların değişmesi en çok konut tercihlerini değiştirdi. Bu dönemde evlerini ofise çeviren vatandaşlar yeni ev alma paniği yaşadı. 

Projeden ev alma sözleşme örneği!

Projeden ev alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Projeden ev almanın avantajları ve dezavantaları neler? İşte projeden ev alma sözleşme örneği...

Memur ve işçiler faizsiz ev alma sistemini sevdi!

Yapı Tasarruf Sandıkları (YTS) Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Kolo Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, faizsiz ev ve araç alma sisteminin orta kesim tarafından rağbet gördüğünü söyledi.

işkurdan maas alma sartlari Haberi

işkurdan maas alma sartlari

İŞKUR'dan işsiz kalan vatandaşlar için işsizlik maaşı veriliyor. Bazı iş yerlerinin geçici olarak faaliyetlerine ara verilmesinin ardından işsiz kalan vatandaşlar, belli prim şartlarını tamamladıklarında, çalışma sürelerine göre 10 aya kadar maaş alabiliyor. Bunun yanı sıra isteyenler bu sürede meslek kurslarına katılıp günlük yapılan ödemeden de faydalanarak çift maaş alabiliyor.

Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem'in yazısına göre, özellikle pandemi döneminde alınan tedbirler ile istihdamın önünü açacak birçok teşvik ve uygulama devreye alındı. Kısa çalışma ödeneğinden nakdi ücret desteğine, işe geri dönüş teşviklerine kadar birçok uygulama ile hem işsizliğin önlenmesi hem de istihdamın korunması sağlandı. Bu noktada işsizler için de birçok düzenleme devrede.

10 AY MAAŞ: İşsizler belli prim şartlarını tamamladıklarında, çalışma sürelerine göre 10 aya kadar süreyle...