18 / 05 / 2024

İsmail Çelik A.Ş

İsmail Çelik A.Ş

Harput Holding ve İsmail Çelik A.Ş 'nin ilk turizm yatırımı olan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort, Bodrum Gündoğan'da Ramazan Bayramı ile birlikte faaliyete başladı.

3 deprem uzmanı tek bir kent için konuştu: Her an deprem olabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, Prof. Dr. Hasan Çetin ve  Prof Dr. İsmail Hakkı Çağatay'dan tek bir şehir için çok çarpıcı deprem açıklaması geldi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada her an deprem olabileceğini belirtti.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Arçelik A Enerji Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşırları tertemiz yıkarken tasarruf etmenizi de sağlayan Arçelik A Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar enerji tüketiyor? Hangi model ne kadar elektrik harcıyor? Fiyatları kaç TL? İşte cevabı...

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

Kb Beton Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kb Beton Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karabuğa tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Bolu'daki deposunu 4.6 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Bolu İli Merkez İlçesi 120 Ada 18 Parsel üzerindeki 20.654 metrekare arsa üzerinde bulunan 12 bin 130 metrekare deponun tamamı "Arçelik A.Ş."ye 31 Mart 2022 tarihine kadar 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya verdi.

Çağ Çelik A.Ş, TEİD üyesi oldu!

Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, 1978’de kurulan ve Demir–Çelik üretiminde lider firmalardan olan Çağ Çelik de katıldı.

Luxury İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik ve Mürsel Demir tarafından kuruldu.

HNC Çelik İnşaat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

HNC Çelik İnşaat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik tarafından kuruldu. 

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

İsmail Çelik A.Ş Haberi

İsmail Çelik A.Ş

Yatırım bedeli toplam 55 milyon euro olan otelde 92 oda bulunuyor. Otelle birlikte inşa edilen 16 villa ise 1 milyon 960 bin euro ile 2 milyon 225 bin euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Villalar m aidatı ise aylık 500 euro. 

2 yeni proje sırada Harput Holding Başkanı Muhammed Etkeser, oda-kahvaltı konseptinde olan otelin işletmesini kendilerinin yapacağını Çeşme-Alaçatı ve Uludağ'da birer otel projeleri bulunduğunu söyledi. 

Etkeser, "Villalara Dubai'den bile talep geliyor. Yeni yapacağımız otellerde de Mivara markasıyla devam edeceğiz" diye konuştu. 

Otelin, kongre ve toplantılara ev sahipliği yapması hedeflenirken, 365 gün açık kalması planlanıyor. 

İsmail Çelik (solda) ve Muhammed Etkeser'in ilk turizm yatırımı 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort Bodrum Gündoğan'da faaliyete başladı. 

1225 metrekarelik oda Mivara Otel, 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulu. Standart...