30 / 04 / 2024

İsmail Emeç turyap

İsmail Emeç turyap

TURYAP Hatay Temsilcisi İsmail Emeç, Suriye olaylarının başlamasıyla beraber komşu ülkelerde kapıların kapanması, Reyhanlı olayları, Gezi olayları, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki devam eden karmaşıklıklardan dolayı gayrimenkul alım- satım durma noktasına geldiğini söyledi.

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Ev alacaklar dikkat! Konut fiyatlarında ‘acil’ gevşeme!

Piyasalarda seçim öncesi yavaşlayan hareket, satılık konut tarafında da kendini göstermdeye başladı. Konut fiyatlarında yeni bir yükseliş veya düşüş yok. Fakat acil satılık ilanlarında yüzde 5’e kadar bir gevşeme fark ediliyor.

Emeç Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emeç Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Emeç tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, TAM nokta’ markası girişimcilere yer aldığı şehir veya ilçede tek sorumlu olarak faaliyet gösterme avantajı sunuyor.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

TURYAP icradan satıldı! 

Gayrimenkul pazarlama sektörünün önemli isimlerinden TURYAP icradan satıldı. Markanın yeni sahibi  Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret AŞ oldu.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

İsmail Emeç turyap Haberi

İsmail Emeç turyap


TURYAP Hatay Temsilcisi İsmail Emeç, gayrimenkul satışlarının durma noktasına geldiğini, Suriye olaylarının başlamasıyla beraber komşu ülkelerde kapıların kapanması, Reyhanlı olayları, Gezi olayları, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki devam eden karmaşıklıklardan dolayı gayrimenkul alım- satım durma noktasına geldiğini söyledi.


“KOMŞU ÜLKELERLE KAPILARIN BİRAN ÖNCE AÇILMASINI TEMENNİ DİYORUZ”


Hatay Eski Emlakçılar Derneği başkanı TURYAP Hatay Temsilcisi İsmail Emeç gazetemize yaptığı açıklamada: “Konutlarda konut faizi bankalarda 0,90’a kadar inmesine rağmen piyasaların canlanmaması işi daha da kötüye sürüklüyor. Bu sürecin bu olayların biran önce durmasını, komşu ülkelerle kapıların biran önce açılmasını eskisi gibi Ticaretin açılmasını temenni ediyoruz” dedi.



Samandağ...