30 / 04 / 2024

İsmail Erbakırcı

İsmail Erbakırcı

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erbakırcı, Ferda Kumbasar, Süha Kumbasar, Yusuf Murat Genç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

İstanbul Hal fiyatları açıkladı! Maydanoz 2 TL, kıvırcık 3 TL, lahana 4 TL! 26 Ocak 2023 fiyat listesi 

İstanbul Hali sebze meyve fiyatları açıklandı. Maydanoz 2 TL, kıvırcık 3 TL, lahana 4 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, halde diğer sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Hal fiyatları açıklandı! Kıvırcık marul 4 TL, patates 3 TL, portakal 6 TL! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 19 Ocak 2023 fiyatları açıklandı. Antalya halinde kıvırcık marul 4 TL, patates 3 TL, portakal 6 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki halde diğer ürünler kaç lira? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hamit Kömürcü, Recep Alabuğa tarafından kuruldu.

Rc And Em Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rc And Em Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   30 milyon TL sermaye bedeli  ile Emin Yang tarafından kuruldu.

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat     Panayırcı  tarafından kuruldu.

İsmail Erbakırcı Haberi

İsmail Erbakırcı

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erbakırcı, Ferda Kumbasar, Süha Kumbasar, Yusuf Murat Genç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Çekmeköy, Cumhuriyet Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi'nde kuruldu. 


PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak ve özel siteler ticari ve sınaî merkezler depolar, villa, tatil köyü, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, ev, apartman, işyeri, ticarethane, arsa, arazi ve her türlü taşınmaz alımı, satımı, devir, temlik, kiraya verilmesi kiralanması ve pazarlamasını yapmak, 2-Her türlü emlakle ilgili danışmanlık, ekspertiz ve aracılık hizmetleri yaparak alım ve satımını yapmak 3-Her türlü inşaat yapmak, ihalelere girmek, taahhüt işleri, her türlü yapı ve onarım tadilat kanal köprü ve yol yapmak, 4-Arsa alımı...