05 / 05 / 2024

İsmail Gülle 2020 yatırım açıklamaları

İsmail Gülle 2020 yatırım açıklamaları

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, pandemi sonrasında ticari hacmini yukarı çıkarmak için atılması gereken adımları açıkladı.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Gcl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gcl Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güçlü tarafından kuruldu.

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır İsmail Gören tarafından kuruldu.

Samsung’dan son dakika müjdesi! One UI 5.1 güncellemesi alacak cihazlar!

SamMobile'ın haberine göre 2020 yılında kullanıcılara sunulan Galaxy Z Fold 2 modelleri, One UI 5.1 güncellemesini aldı.

Galaxy Note 20 için One UI 5.1 yayınlandı!

SamMobile'ın haberine göre 2020 yılında kullanıcılara sunulan Galaxy Note 20 modelleri, One UI 5.1 güncellemesini almaya başladı.

İstanbul’daki o gökdelenler için şok karar!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki “Four Winds Park Residance” gökdelenleri, 2020 yılından sonra çıkarılan yeni düzenleme sonrası tekrar gündeme oturdu.

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güllü tarafından kuruldu.

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde İsmail Gürler tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

İsmail Gülle 2020 yatırım açıklamaları Haberi

İsmail Gülle 2020 yatırım açıklamaları

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, 2020 yılına yönelik dış ticaret hacmi ve Katar ile yapılan ortak projeler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TİM, 2021 yılı için belirlenen 184 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmak ve "Made in Türkiye" markasını dünyanın dört bir köşesinde güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yıl Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda 43 ülkede 35 Sanal Ticaret Heyeti organizasyonu düzenleyen TİM, bu yıl da farklı coğrafyalardan birçok ülkeyle yeni nesil ticaret faaliyetlerine devam ediyor.

"Pandemiye rağmen bu başarıların yakalanması oldukça önemli" 

İsmail Gülle, söz konusu ticaret hacmini çok daha yukarılara taşımak anlamında çelik, demir ve demir dışı metaller, inşaat malzemeleri, mobilya, makine ve aksamları, kimyevi maddeler ve iklimlendirme sanayi sektörlerine büyük iş düştüğünü aktardı.