07 / 05 / 2024

İsmail Ok hayatı

İsmail Ok hayatı

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok kimdir? Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'un biyografisi...

Depremde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği o ilçe için kritik karar: Doğru zeminde doğru bina inşa edilmeli!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği ve yaklaşık 500 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi için zemin incelemelerine başlandı. Uzmanlara göre, binanın güvenliği kadar zeminin de çok önemli olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan çok önemli hamle! O borçları tamamen silecekler bir kalemde

İş Bankası tarafından depremle ilgili çok önemli bir adım atıldı. Banka depremden etkilenen vatandaşların borçlarını erteleme, hayatını kaybeden vatandaşların da borçlarını silme kararı aldı.

Telefon alacaklara müjde! Telefon fiyatlarında düşüş! İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Gündelik hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cep telefonlarının çıkan her yeni modeli merakla araştırılır. Cep telefonları alacaklara müjde. İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Basit eylemler hayatınızı kurtarabilir! Depremde bunlara aman dikkat!

Türkiye pazartesi sabahı 7.4 ve 7.6 şeklinde iki ayrı depremle sarsıldı. 18 bin vatandaş hayatını kaybederken çok daha fazla sayıda insan ise yaralandı ya da evini kaybetti.  Pek çok kişi için deprem kabusu tekrar canlanırken, alınacak çok küçük önlemler bile hayat kurtarıcı olabiliyor. Peki depremd

EYT’yi çok az farkla kaçıranlar bu haber sizi çok heyecanlandıracak! Hayatınızı değiştirecek bu detaya dikkat!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin gözü kulağı EYT’nin Meclis’te yasalaşmasına çevrilmişken, bu haktan çok az bir farkla yararlanamayacak olanları çok heyecanlandıracak bir haber geldi. Bu detayı mutlaka okuyun, hayatınız değişebilir!..

EYT düzenlemesine binlerce çalışanı ilgilendiren ve çok merak edilen o madde konulacak mı?

Posta Gazetesi Sosyal Güvenlik Uzmanı Ekrem Sarısu okuyucularından gelen çok önemli bir soruyu yanıtladı. Sarısu EYT düzenlemesine kamuda çalışan binlerce kişinin çalışma hayatını düzenleyecek bir madde konulması gerektiğini ifade etti.

Asgari ücretle ilgili çok merak edilen 5 önemli konu

Asgari ücretle ilgili ilk toplantı 7 Aralık'ta gerçekleştirildi. Taraflar 14 Aralık'ta yeniden biraraya gelecek. Halen 5 bin 500 lira olan asgari ücretin 8 bin liranın üzerinde olması genel beklenti. Asgari ücretin değişmesi çalışma hayatında pek çok ödeme ve meblağı da yükseltecek.

Çok satan saç şekillendirme aletleri burada! İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Fön makinesinden, düzleştirici fırçalara günlü pratikte hayatı kolaylaştıracak kişisel bakım aletleri arasından çok satanlara baktık. İşte özellikleri ve fiyatları…

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

Teknosa'dan elektrikli scooterlarda şok fiyatlar! Xiaomi, Onvo, Citymate... İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Şehir hayatının bir parçası haline gelen elektirikli scooterlar yaz aylarının gelmesi ve okulların kapanması ile tekrar pek çok kişinin gündemine oturdu! Peki, Teknosa'da elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Xiaomi, Onvo, Citymate...İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

İsmail Ok hayatı Haberi

İsmail Ok hayatı

İsmail Ok kimdir?

İsmail Ok, 1964 yılı Balıkesir Kepsut ilçesi Hotaşlar köyü doğumlu. İlk ve ortaokulu köyünde tamamladı. 1979 yılında Bursa Tarım Meslek Lisesi’ne girdi. Buradan, 1982’de Ziraat Teknisyeni olarak mezun oldu. İsmail Ok, Balıkesir Belediye Başkanı.


Aynı yıl üniversite sınavına girerek, Uludağ Üniversitesi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya-Fizik Bölümü’nü kazandı. 1987’de mezun olduktan sonra, 1987-1989 yılları arasında Bursa-Yenişehir`de Sivil Savunma Memuru olarak görev yaptı.


1989-1991 yılları arasında İstanbul-Beyoğlu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi’nde, 1991-1994 yılları arasında Susurluk Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi` nde 1994-1999 yılları arasında, Balıkesir Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kimya Öğretmeni olarak görev yaptı. 1999 yılında Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’ne atandı.


Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi`ndeki öğretmenlik görevinden, yaşadığı şehir olan Balıkesir`e hizmet etme düşüncesi ile 01...