27 / 04 / 2024

İsmail Ufuk Tavukçuoğlu

İsmail Ufuk Tavukçuoğlu

Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Tavukçuoğlu, Mehmet Tavukçuoğlu, İsmail Ufuk Tavukçuoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

O ilde 24 taksitle 10 adet konut satılıyor! 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz! 

Kastamonu Milli Emlak, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Topçuoğlu Mahallesi'nde yer alan 10 adet konutu 24 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu!

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Bilhan Karakullukçuoğlu tarafından kuruldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

İsmail Ufuk Tavukçuoğlu Haberi

İsmail Ufuk Tavukçuoğlu

Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Tavukçuoğlu, Mehmet Tavukçuoğlu, İsmail Ufuk Tavukçuoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.


Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Sokullu Sokak,...