02 / 05 / 2024

İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojmanı

İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojmanı

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararını meclis gündemine taşıdı..

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

İŞKUR yeni ay müjdesini duyurdu! Devletten çalışmayanlara 13.156 TL'ye yakın destek ödemesi!

İşsiz olanların mesleki deneyim kazanmaları için İŞKUR destek sağlamaya devam ediyor. İşbaşı Eğitim Programları kapsamında katılımcılara maddi destek sağlanıyor. İşte söz konusu proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

Yetki belgesi alan emlakçılara kritik uyarı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında emlakçıların mesleki eğitim belgelerinin Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemine yüklenmesi gerekiyor. 

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

İsmet İnönü Parkı'nı korumaya alan imar değişikliği onaylandı!

İsmet İnönü Parkı’nı sonsuza kadar korumaya alan imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde oy birliğiyle onaylandı...

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Emlak danışmanları mesleki yeterlilik belgesi alacak!

Emlak Uzmanı ve Mesleki Yeterlilik Belgelendirme ve Sınav Merkezi Sorumlusu Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi alabilmesinde detayları anlattı...

Emlak danışmanları TOBB ve MEYBEM'den yeterlilik alabilecek!

TOBB ve MEYBEM AŞ'nin hizmet ağı genişledi. Buna göre, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgelerini buradan alabilmelerinin önü açıldı.

Ortadoğu’nun en iyisi yine Tabanlıoğlu oldu!

Ortadoğu’da tasarım yapan mimarların mesleki başarılarının ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği, bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Ortadoğu Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu.

Denetimsiz inşaat firmalarının evleri yıkılıyor!

TMMOB İnşaat Mühendisliği Odası Ankara Şubesi Sivas Temsilciliği Yardımcısı Ali Kalender, afetler sonucu binaların yıkılmasının mesleki uygulamaların niteliksizliği ve denetimsizliğin neden olduğunu söyledi. 

İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojmanı Haberi

İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojmanı


Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararı TBMM gündemine taşındı.


Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu.


CHP'li Özdiş "Adana ili Seyhan ilçesi istiklal Mahallesi 1515 ada 750 parselde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alanı içerisinde bulunan ve söz konusu okula ait 24 daireli lojman binası hakkında yıkım ve akabinde yeni okul binaları yapılmasına Adana il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karar verilmiştir. Buna gerekçe olarak il Milli Eğitim Müdürlüğü teknik elemanlarınca lojmanların bakımsız olduğuna dair kararı göstermektedir." dedi.


"Özellikle son 2 yıldır Adana’da başka boş arazi kalmamışçasına Meslek Lisesi arsaları kullanılmış; Kiremithane Mesleki...