14 / 05 / 2024

İsmet Uysal

İsmet Uysal

Akseki Belediyesi Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor. Alt yapısı tamamlanan projenin en geç 1-2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Oymapınar Barajı çevresinde yol bakım çalışmaları başlayacak!

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Oymapınar Barajı 'nda bulunan esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mevlüt Uysal tarafından kuruldu.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Uysal Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Öz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli İle  Osman     Özbolat  tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

Uysal Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan ve Halil Özkan ortaklığında kuruldu.

Gültekin Uysal : Koruma altındaki doğal alanlar yapılaşmaya açılıyor!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi…

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Merkez Bankası Başkanı Uysal'dan faiz mesajı!

Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, enflasyon ve para politikasında ince ayar yapılması gereken bir döneme geçtiklerini aktardı.

İsmet Uysal Haberi

İsmet Uysal

Antalya'nın Akseki Belediyesi, Antalya Alanya ve Akseki turizm bölgesi sınırında kalan Göktepe mevkisinde yaklaşık 3 bin 300 dönüm alanda yapılacak olan Göktepe Kayak Merkezi için harekete geçti. Haritaları ve imar planı yapımına esas jeolojik etütleri tamamlanan projenin önümüzdeki aylarda 1/25.000'lik imar planları yapılacak. Proje alanında otel, konaklama ve ulaşım hizmetleri de bulunacak. 


EN UYGUN ALAN GÖKTEPE 

Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal "Akseki'ye kayak tesisi olabilecek tek merkez Göktepe diyebiliriz. Bu anlamda Kayak Federasyonu'ndan yetkilileri bölgeye davet ettik ve buranın kayak tesisi için uygun olduğunu söylediler. Şu anda alt yapı çalışmaları tamamlandı. İmar planı yapılacak. Bu anlamda önümüzdeki birkaç sene içerisinde Göktepe'de güzel bir tesisi bölgeye kazandırmış olacağız. Başta Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'ya, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Yalçın Topçu'ya, Antalya Büyükşehir Belediye...