29 / 04 / 2024

ismoba katılacak firmalar

ismoba katılacak firmalar

Türkiye’nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İsmob, 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergilemek için 12. Kez kapılarını açıyor.

Yataş, İSMOB'da yerini alıyor!

Yataş Grup, 12 - 17 Ocak tarihlerinde dünyanın en önemli üçüncü fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerini alıyor. Yataş Grup, 900 metrekarelik standında tasarımlarını tanıtacak.

MEB'den Eğitim Kurumlarına yönetici seçilecek! Seçme sınavına ise tam 82 bin kişi katılacak!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy’un yaptığı açıklamaya göre, bu hafta sonu gerçekleştirilecek 2023-MEBEKYS sınavına katılacak adayların sayısı 82 bin 520 olarak belirlendi. 

İdealist GYO, TOKİ'nin arsa müzayedesine katılacak!

İdealist GYO, TOKİ'nin 3 ilde 278 muhtelif satılık arsa ve 2 kiralık taşınmazın vadeli açık artırma ihalesine katılacak. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Murat Kurum, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi lansmanına katılacak!

Bakan Kurum yarın Ankara'daki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları tanıtım lansmanına katılacak...

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar!

Konutta indirim kampanyası "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla bugün tanıtıldı. İşte konutta indirim kampanyasına katılan firmalar...

Ata GYO Çanakkale'de gayrimenkul ihalesine katılacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çanakkale İl Özel İdaresi'ne ait olan gayrimenkulün yarın yapılacak olan ihalesine katılacak...

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Mehmet Özhaseki, Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki yarın Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katılacak. 

ismoba katılacak firmalar Haberi

ismoba katılacak firmalar

2016 yılını ve Ismob fuarını “yepyeni” konsepti ile karşılayan Tepe Home, bir evin ihtiyacı olan tüm dekorasyon ürünlerini tek bir alanda hizmetinize sunuyor. Klasik, Country ve Modern olmak üzere tasarımı ve üretimi tamamen kendine ait olan tüm yeni ürünlerini 3 kategoride sergileyen Tepe Home, mobilya üretimindeki kalite anlayışını bir kez daha sergilemek için Ismob fuarında bu yıl da yerini aldı. Yeni mağazacılık konseptini fuar standına da yansıtan Tepe Home, müşterilerin ve fuar ziyaretçilerinin kendi tarzlarını oluşturabileceği yaşam alanları oluşturmayı hedefledi.


12 Ocak Salı günü Tüyap’ta gerçekleşecek olan fuarda, Tepe Home 3. Salonda 332 nolu standta yer alacak ürünler gizliliğini korurken, konsept yaklaşımlarını paylaşarak hayal dünyanızı genişletmeyi hedefliyor.


TEPE HOME 2016 YENİ KONSEPT YAKLAŞIMI

KLASİK ; Son yıllarda müthiş ilgi gören ve adeta...