02 / 05 / 2024

İşmodern Ambarlı yapı ruhsatı

İşmodern Ambarlı yapı ruhsatı

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İşmodern Ambarlı'da 151 dükkanın yapı ruhsatı alındı.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

İşmodern Ambarlı'nın 2021 değeri ne kadar?

Servet GYO, İşmodern Ambarlı Projesi'nin değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Modern İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Engin Can Karadeli tarafından kuruldu.

Ambarlı Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambarlı Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Baysaler tarafından kuruldu.

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İşmodern Ambarlı'dan 159.2 milyon TL'lik gelir!

Servet GYO'nun İşmodern Ambarlı projesinde ön satış tutarı 57 milyon 759 bin TL'ye ulaştı. Projeden elde edilen ön satış hasılatı toplam 159 milyon 297 bin TL oldu. Projede 1. Etap teslimlerinin bu yılın Kasım ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Servet GYO Modern Ambarlı Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Modern Ambarlı Projesi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Batman Çayüstü köyü sakinleri mağaralardan villalara taşındı!

Batman Çayüstü'nde yüzyıllardır mağarada yaşayanlar için 51 villa inşa edildi. Yaşadıkları mağaraların Ilısu Barajı projesiyle birlikte sular altında kalacak olması sebebi ile ilk kez modern bir yapıda yaşayacak olan ailelere devlet tarafından 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecek...

Modern Group Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Group Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Amr Mohamed A. Fatehelbab tarafından kuruldu.

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

İşmodern Ambarlı yapı ruhsatı Haberi

İşmodern Ambarlı yapı ruhsatı

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İşmodern Ambarlı'da 151 dükkanın yapı ruhsatı alındı.


Kap Açıklaması:

Şirketimizin kat karşılığı yöntemiyle geliştirmekte olduğu İstanbul İli Beylükdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi 6 Ada 24 parselde yer alan taşınmaz üzerinde inşa edilecek İşmodern Ambarlı projesine ilişkin yapı ruhsatları alınmıştır. 151 adet ticari nitelikli bağımsız bölümden oluşan projenin toplam inşaat alanı 123.805 m2'dir. Arsa sahipleri ile yapılmış olan kat karşılığı sözleşmesi uyarınca projenin inşaat maliyetleri Şirketimiz tarafından karşılanacak, inşa edilecek yapıların ise %59'u Şirketimize ait olacaktır. 


Kamuoyuna...