02 / 05 / 2024

ispanya konut

ispanya konut

Ulusal İstatistik Enstitüsü verilerine göre İspanya'da konut fiyatlarında artışa devam edildiği gözlemlendi...

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı!

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı. Verilen detaylar göre, İspanya'da 35 yaş altı gençler ile çocuklu ailelere konut satın alımında yüzde 20'ye kadar ipotek desteği sağlanacak ve 63 bin kamu konutu inşa edilecek.

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

İspanya hükümetinden gençlere konut yardımı!

İspanya'da 18 ile 35 yaşları arasında olup senelik 23 bin 725 avrodan daha az kazanan gençlere iki sene boyunca aylık 250 avro konut yardımı verilecek.

İspanya'da konut kiraları yüzde 40 arttı!

Barselona ve Madrid gibi şehirlerde son 4 yılda konut kiraları ortalama yüzde 40 arttı. Uzmanlar, kira artışlarının, İspanya'daki konut piyasasına artan ilgisinden olduğunu belirtiyor.

İspanya'da konut fiyatları yüzde 7,2 arttı!

İspanya'da konut fiyatları AB ülkelerine göre son 4 yılda hızla artış gösterdi. İspanya genelinde konut fiyatları yüzde 7,2 oranında arttı.

Konut satışında yeni hedef İspanya!

Yabancıya konut satışında dünyanın en büyük pazarlarından biri olan İspanya’da 2017 yılında 61 bin 500 konutun satışı gerçekleşti. Türk girişimciler İspanya pazarında yer almayı hedefliyor.

İspanya'da birçok konut projesi yarım kaldı!

İspanya'da 2008 yılı ekonomik krizinden birçok konut projesi yarım kaldı. Batan şirketlerin yarım bıraktığı dev projeler 'hayalet kasabalar' olarak nitelendiriyor.

İspanya'da konut satışları Haziran'da yüzde 17 arttı!

İspanya’da konut satışları Haziran'da geçen yıla göre yüzde 17 arttı. Demokrasinin başlangıcından bu yana en büyük ekonomik durgunluktan toparlanan İspanya, bu yükselişle 2014 yılının Mart ayından beri olan en büyük yükselişini kaydetti.

İspanya'da konut balonu patladı!

Ekonomik kriz sonrası İspanya'da konut balonu 'güm' diye patladı ve enkazın altında milyonlar kaldı. Konut kredisi kullanan yüz binlerce İspanyol, taksitlerini ödeyemeyince evlerini kaybetti.

İspanya'da konut balonu patladı!

Ekonomik kriz sonrası İspanya'da konut balonu patladı ve enkazın altında milyonlar kaldı. Konut kredisi kullanan yüz binlerce İspanyol, taksitlerini ödeyemeyince evlerini kaybetti. İşte ülkede yaşananlar...

İspanya'da konut fiyatları düşmeye devam ediyor!

İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü (İNE) verilerine göre 2013 yılında İspanya'daki konut fiyatları ortalama yüzde 10,6 geriledi. İNE, 2012'de yüzde 13,7'lik olan düşüşe oranla 2013'teki gerilemenin daha az olduğunu açıkladı.

İspanya'da konut fiyatları gerilemeye devam ediyor!

İspanya'da konut fiyatları 6 yıldır düşmeye devam ediyor.İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü (INE) verilerine göre 2013 yılında ülkedeki konut fiyatları ortalama yüzde 10,6 geriledi.

İspanya'da konut alım satımı yüzde 60 düştü!

İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü'nün açıkladığı verilere göre, konut alım-satımında 775 bin 300 ile rekorun kırıldığı 2007 yılına kıyasla 2013'te alım satımın yüzde 60 oranında düşüş gösterdiğine dikkat çekti.

ispanya konut Haberi

ispanya konut

2008 yılından beri İspanya'da konut fiyatlarındaki düşüş her geçen gün devam ediyor. Ulusal İstatistik Enstitüsü verilerine göre İspanya'da ev fiyatları 2013'ün ilk çeyreğinde 2012'nin aynı dönemine oranlar yüzde 14,3...