04 / 07 / 2024

ispanya turları fiyatları

ispanya turları fiyatları

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

Sıcaklar zeytini vurdu! İspanya'da zeytinyağı üretimi düştü! Türkiye İhracattan umutlu! Fiyatlar nasıl etkilenecek?

Batı Avrupa’da aşırı sıcaklar ve kuraklığın üretimi etkilemesi sebebiyle zeytinyağı fiyatlarının artacağı belirtildi. Peki, zincir marketlerde zeytinyağı fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

İspanya'da kira fiyatlarının düşürülmesi için yasal düzenleme talebi!

Katalonya'da 12'nci gününü dolduran gösterilerde, kira fiyatlarının düşürülmesi öngören yeni bir yasal düzenleme yapılması talep edildi.

İspanya'da konut fiyatları yüzde 7,2 arttı!

İspanya'da konut fiyatları AB ülkelerine göre son 4 yılda hızla artış gösterdi. İspanya genelinde konut fiyatları yüzde 7,2 oranında arttı.

İspanya turlarına Arda Turan etkisi!

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

Bali turları ucuzlayacak!

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Haziranın zam şampiyonu yurtiçi turlar oldu!

Tüketici fiyatları bazında haziran ayında en yüksek fiyat artışı görülen ürün yüzde 49,36 ile yurt içi bir hafta ve daha fazla süreli turlar oldu.

Haziranın zam şampiyonu yurt içi turlar oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Tüketici fiyatları bazında haziranda en yüksek fiyat artışı görülen ürün yüzde 49,36 ile yurt içi bir hafta ve daha fazla süreli turlar oldu.

Kapadokya'da atlı turlar turistlerin ilgisini çekiyor!

Tarih ve doğanın eşsiz güzelliğinin buluştuğu Kapadokya'da, atlı turlar düzenlenerek turistlere bölgeyi gezmeleri için farklı alternatifler sunuluyor. Atlı turlar, 10 dakika, 1 saat ve tam güne kadar uzayabiliyor, fiyatlar ise 20 liradan başlıyor...

İspanya'da konut fiyatları düşmeye devam ediyor!

İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü (İNE) verilerine göre 2013 yılında İspanya'daki konut fiyatları ortalama yüzde 10,6 geriledi. İNE, 2012'de yüzde 13,7'lik olan düşüşe oranla 2013'teki gerilemenin daha az olduğunu açıkladı.

İspanya'da konut fiyatları gerilemeye devam ediyor!

İspanya'da konut fiyatları 6 yıldır düşmeye devam ediyor.İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü (INE) verilerine göre 2013 yılında ülkedeki konut fiyatları ortalama yüzde 10,6 geriledi.

İspanya'daki emlak fiyatlarındaki düşüş devam edecek!

İspanya'da emlak fiyatlarında 2008'den bu yana yaşanan düşüşün devam edeceği söylendi...

İspanya'da konut fiyatlarında düşüş devam ediyor!

Ulusal İstatistik Enstitüsü verilerine göre İspanya'da konut fiyatlarında artışa devam edildiği gözlemlendi...

ispanya turları fiyatları Haberi

ispanya turları fiyatları

Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, operatörlerin önemli satış alanlarından biri olan şampiyonlar ligi ve milli maç turlarının son dönemde Türk takımlarının başarısız performansı nedeni ile sekteye uğradığını, bu sezon bin kişiyi kaybettiklerini açıkladı. Buna rağmen İspanya turlarında Arda Turan'ın oynadığı maçların etkili olmaya başladığını belirten Onaran "Her hafta İspanya turlarımız var ancak Arda'nın oynadığı maçların olduğu tarihlerde daha fazla tur satıyoruz. Bu tarihlerde turlar haftalar öncesinden satılıyor" dedi. 


TATİLCİ TAYLAND'I SEVDİ 

Geçen yıl 200 bin tur paketi satın alan Türkler'in en fazla tercih ettiği ülke ise Tayland oldu. Pronto Tour'un yurtdışı seyahatine çıkardığı 80 bin müşteri ile yaptığı araştırmaya göre tatilcilerin en mutlu döndüğü ülke Tayland oldu. Tayland'a giden turistlerin yüzde 98'i seyahatten memnun döndüğünü açıklarken, buradaki temel neden...