08 / 05 / 2024

İspark Yenikapı istasyonu otoparkı açık mı

İspark Yenikapı istasyonu otoparkı açık mı

İSPARK, Aksaray-Yenikapı metro hattının Yenikapı istasyonunda Park Et Devam Et otoparkını hizmete açtı. Aracını park eden vatandaşlar Üsküdar’a, Kartal’a, Atatürk Havalimanı’na, Taksim’e, Bağcılar’a ve Başakşehir’e devam edebilecek.

Kadıköy-Yenikapı arası heliport ile 3 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Yenikapı arası heliport ile 3 dakikaya iniyor. İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri "heliportlar", 2015 yılında Sütlüce, Şişli ve Yenikapı olmak üzere 3 yeni yerde açılacak.

İSPARK'tan Yenikapı İstasyonu'na 400 araçlık otopark!

İSPARK, Aksaray-Yenikapı metro hattının Yenikapı istasyonunda Park Et Devam Et otoparkını hizmete açtı. Aracını park eden vatandaşlar Üsküdar’a, Kartal’a, Atatürk Havalimanı’na, Taksim’e, Bağcılar’a ve Başakşehir’e devam edebilecek.

Amasya'da akaryakıt istasyonu protestosu yapıldı!

Amasyalıların piknik alanı için başlattığı direnişin 4. gününde çevre illerden de katılım oldu. Samsun, Merzifon'dan gelen vatandaşlar, bir kere daha ağaçlarla dolu alana akaryakıt istasyonu yapılmasına izin vermeyeceklerini haykırdı.

Halkalı Marmaray istasyonu nerede?

Halkalı Marmaray durağı nerede? Marmaray Halkalı durağı ne zaman açılacak? Marmaray Halkalı durağı hatlarla entegre olacak? Marmaray Halkalı istasyonu ne zaman 3. Havalimanı metro hattına ve Edirne YHT hattına bağlanacak? İşte cevaplar...

Bursaray Kestel istasyonu Cumartesi açılıyor!

Kestel istasyonu cumartesi açılıyor Bursaray'ın doğu etabındaki son durak olan 7'nci istasyon Kestel önümüzdeki cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katılacağı küçük bir törenle açılıyor.

Veysel Eroğlu: Gazipaşa Havalimanı'na meteoroloji ölçüm istasyonu kurulacak!

Antalya'da düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Gazipaşa Havalimanı'nda daha emniyetli uçuş için 'Raporlama ve otomatik meteoroloji ölçüm istasyonu hızla kurulacak" dedi.

TCDD'den Marmaray'ın Yenikapı İstasyonu'na yönelik su sızıntısı açıklaması!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, İSKİ-Yenikapı İstasyonu'nda meydana gelen atık su sızıntısının giderildiğini ve olay esnasında Marmaray seferlerinde herhangi bir aksama yaşanmadığını bildirdi.

Çifçiler Holding Beşiktaş'ta akaryakıt istasyonu tadilatı için onay bekliyor!

Çifçiler Holding Beşiktaş Nisbetiye'deki 2 bin 246 metrekarelik akaryakıt istasyonu alanı tadilatı için avan proje onayı bekliyor. Çifçiler Holding A.Ş Beşiktaş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu...

Çamlıca Kavşağı, metro istasyonu için yeniden düzenlenecek! İmar planı askıda!

Üsküdar Altunizade’deki Çamlıca Kavşağı, Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy - Sancaktepe Metrosu kapsamında yapılacak metro istasyonu için yeniden düzenlenecek. Peki Çamlıca kavşağında neler olacak? Çamlıca kavşağı bölgesinde emsal kaç olacak? İşte cevaplar…

İzmir metrosunda Göztepe istasyonu hizmete açıldı!

İzmir metrosunda Göztepe istasyonunun da hizmete açıldığı bildirildi. Büyükşehirden yapılan açıklamaya göre Ege Üniversitesi, Evka-3, İzmirspor ve Hatay'dan sonra sonra yerin 26 metre altındaki Göztepe istasyonu da devreye girdi...

Kartal - Kaynarca Metrosu Yakacık İstasyonu imar planı askıda!

Kadıköy - Kartal Metro Hattı'nın 4 kilometre daha uzatılmasıyla hayata geçirilecek Kartal - Kaynarca arası metro hattının ilk istasyonu Yakacık İstasyonu'nun imar planı bugün askıya çıkarıldı. İşte Kaynarca Raylı Sistem Hattı, Yakacık İstasyonu planı...

Yenikapı Meydanı bugün saat 15.00'te açılıyor!

Başbakan Erdoğan' ın bugün saat 15.00 ' te Yenikapı ' da inşa edilen gösteri alanında miting yapacak. Miting öncesinde yüzlerce işçi, sahne hazırlıklarını tamamladı...

Yenikapı Meydanı İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı, yarın açılıyor!

Yenikapı Meydanı İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı'nın açılışı yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından saat 15.00'da gerçekleştirilecek. Projede 1 milyon 250 bin kişilik miting alanı bulunuyor

İspark Yenikapı istasyonu otoparkı açık mı Haberi

İspark Yenikapı istasyonu otoparkı açık mı

Marmaray ve Metro hatlarının kesişim noktası olan Yenikapı istasyonu İstanbul’un her yerine seyahat etme imkânı sunuyor.


İSPARK’ın Yenikapı’da hizmete sunduğu Park Et Devam Et otoparkına vatandaşlar güvenli ve teknolojik sistemlerle araçlarını rahatça bırakabilecekler.


İSPARK, vatandaşların araçlarıyla trafiğe girmeden gidecekleri güzergaha Marmaray’ı ve Metroyu kullanarak ulaşmalarını sağlamak ve kent içi araç yükünü hafifletmek amacıyla Yenikapı’da 400 araçlık otoparkı hizmete açtı.


Toplu taşıma istasyonlarına yakın noktalarda düşük ücretli otopark uygulaması olan “Park et Devam Et” sisteminden yılda yaklaşık 4 milyon kişi yararlanıyor. Her gün yaklaşık 100 kilometre araç konvoyunun trafikten çekilmesini sağlayan proje, kent genelinde trafiğin yoğun olduğu 34 noktada 10 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara hizmet veriyor.


Yenikapı Metrosu, İstanbul’un 3 kanadını birbirine bağladı!


Marmaray’la İstanbul metrosunu birbirine bağlayan Aksaray – Yenikapı metro hattını Başbakan Ahmet...