05 / 05 / 2024

ısparta avm projesi

ısparta avm projesi

Isparta İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan 75 bin metrekarelik arazinin yatırıma kazandırılması için İl Genel Meclis mesai yapacak. Ali Bolat, Şubat ayındaki meclis toplantısında konuyu gündeme taşıyacaklarını söyledi.

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Isparta 2023 projesi için yeni tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ Isparta projesinin ihalesi 25 Aralık tarihinde yapılacak.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Isparta 2023 projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Isparta TOKİ projesinde 124 konut yer alıyor.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

TOKİ Isparta 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta Sütçüler projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 124 adet konut yer alıyor.

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

Nurol GYO OASİS AVM projesi değerleme raporu!

Nurol GYO, Muğla İli, Bodrum İlçesi, 1050 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 14, 45, 58, 62 ve 80 no'lu bağımsız ile N18-C-24-A-1-C pafta, 1051 ada, 1 no'lu parselde kayıtlı 20, 33, 48, 49, 50, 51, 82 ve 115 no'lu  bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

ısparta avm projesi Haberi

ısparta avm projesi

Isparta İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yanında bulunan 75 bin metrekarelik arazinin yatırıma kazandırılması için İl Genel Meclis mesai yapacak. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Şubat ayındaki meclis toplantısında konuyu gündeme taşıyacaklarını söyledi.


Beş bin kişilik KYK yurt projesinden sonra yine Özel İdare’ye gelir getirmek amaçlı atıl vaziyette olan 75 bin m2’lik alanda AVM tarzı proje uygulamak istediklerini belirten Bolat, “İlk olarak ulusal proje yarışmasına çıkılacak. Yarışmaya katılan projeler Özel İdare bünyesinde kurulacak komisyon tarafından değerlendirilecek. İlk üç projeden hangisi uygunsa o proje uygulanacak. Projelerden hangisinin uygulanması konusunda gerekirse referanduma gidilecek. Isparta kamuoyunun fikri alınacak” dedi.

Uygulanacak projeye karar verildikten sonra vakit kaybetmeden ihaleye çıkacaklarını ve kat karşılığı Özel İdare’nin ihale yapacağını söyleyen Bolat, “Kara Havacılık Okulu...