02 / 05 / 2024

Isparta Çünürde yapılacak otogarda arsa sahibine yğzde kaç pay verildi

Isparta Çünürde yapılacak otogarda arsa sahibine yğzde kaç pay verildi

Isparta Belediye Meclisi, Çünür Mahallesinde yapılacak yeni otogarda, dükkân talep arazi sahiplerine yüzde 8 pay verilmesi konusunda Encümene yetki verdi.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

Özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? Son dakika rakamları verildi! Şimdi yeni zam oranlarına bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasından sonra 'Özel sektörde maaşlara yüzde kaç zam yapılır?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? 

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 TL şeklinde belirlenmesiyle beraber gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı?

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin yapımına başlandı!

Sancaktepe'de yapılması planlanan salgın hastanesi için çalışmalar başladı. İş makineleri ve kamyonların hastane yapılacak alanda çalışmalara devam ediliyor.

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Samsun'da insan merkezli kentsel dönüşüm yapılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'un İlkadım ilçesinde 9 mahallede yapılacak olan kentsel dönüşüme ilişkin, "Bu bir ihtiyaç ama biz bu ihtiyacı Türkiye'ye örnek olacak bir proje çerçevesinde yapacağız" şeklinde konuştu.

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Erzurum'da Yakutiye İlçesi'ne bağlı İstasyon ve Şıh Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm yapılacak.. 

Isparta'da 100 dönümlük şehir meydanı yapılacak!

Isparta Belediyesi'nin Süleyman Demirel Üniversitesi güzergahında bulunan 120 hektarlık alanda imar revizyonu yapma kararının ardından, bu alanda 100 dönümlük şehir meydanı yapılacak.

Üsküdar Harem Otogarı'nın yerine İstanbul Eye yapılacak!

İngiltere’nin simgelerinden London Eye’ın aynısı İstanbul’a yapılacak. Üsküdar'daki Harem Otogarı'nın yerine yapılacak olan dev dönme dolap inşa edilecek.

Isparta Çünürde yapılacak otogarda arsa sahibine yğzde kaç pay verildi Haberi

Isparta Çünürde yapılacak otogarda arsa sahibine yğzde kaç pay verildi


Isparta Belediye Meclisi, Çünür Mahallesinde yapılacak yeni otogarda, dükkân talep arazi sahiplerine yüzde 8 pay verilmesi konusunda Encümene yetki verdi. 


197 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek yeni Otogarda 197 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek yeni Otogarda bazı hak sahiplerinin arsa karşılığı dükkân talep etmesi konusunda İmar Komisyonu raporunu tamamladı. Komisyon yeni otogarda yapılacak iş yerlerinin bir kısmının arsa sahiplerine yüzde 8 pay karşılığı verilmesi konusunda Encümene yetki verilmesini uygun gördü. Belediye Meclisi komisyon görüşünü kabul etti. Buna göre 100 m2 arsaya karşılık 8 m2 dükkân verilecek. 


Isparta...