29 / 04 / 2024

ısparta da hava kirliliği

ısparta da hava kirliliği

Isparta'da hava sıcaklarının düşmesiyle birlikte soba kullanımı arttı. Kalitesiz kömür kullanımının Isparta’da hava kirliliğini tetiklediğini ifade eden Makine Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Hasan Akıllı, acil önlem alınması gerektiğini belirtti...

İzmir ve Isparta'da 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, 25 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İzmir ve Isparta'da satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Isparta'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 11 arsayı 7 Kasım'da satıyor! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Gülcü Mahallesinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

TOKİ Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek.

Isparta'da arazi toplulaştırma kararı!

Isparta'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Isparta'da öğrencilerden kira alınmaması talebine ev sahibinden destek!

Isparta'da bir ev sahibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla memleketlerine dönen öğrencilerden kira almayacağını açıklafı.

Isparta'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Isparta'da inşaat işçisi İsmail Y., iskelenin üzerinde dengesini kaybedip toprak zemine düştü ve yaralandı.

Isparta'da trafiği aksatan yol üzerindeki yapılar yıkıldı!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in seçim döneminde vaat ettiklerinden biri olan SDÜ Batı Kampusu-Adliye arasındaki yolda asfaltlama çalışmaları sırasında, Adliye Kavşağında bulvar üzerinde kalan 2 katlı binanın da yıkımını gerçekleştirdi...

Isparta'da 5 yılda 5 bin sosyal konut hedefi!

AK Parti Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ''Isparta'da evi olmayanı ev sahibi yapacağız. 5 yılda 5 bin sosyal konut hedefi ortaya koyduk" dedi.

TOKİ'den Isparta'da 2 kampanya!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da 2 yeni kampanya başladı. TOKİ bu kapsamda Isparta'da 353 adet yeni konut inşa edecek.

Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik tarafından Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı. Verilere göre, Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Isparta'da Iphone X ile arsa takası ilanı!

Isparta’da sosyal medya üzerinden cep telefonu ile tarla takas edileceğine ilişkin ilan veren emlakçı fenomen olmayı başardı. 

ısparta da hava kirliliği Haberi

ısparta da hava kirliliği


Isparta'da hava sıcaklarının düşmesiyle birlikte soba kullanımı arttı. Özellikle kömür yakılan bölgelerde hava kirliliği arttı. Makine Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Hasan Akıllı, hava kirliliği konusunda önlem alınması için Mahalli Çevre Kurulu'nun (MÇK) acil toplanarak radikal kararlar alması gerektiğini söyledi.


Isparta Valisi'nin aynı zamanda MÇK'nın başkanı olduğunu vurgulayan Akıllı, soba kullanımının başlanmasına rağmen kurulun henüz toplanmadığını belirtti. MÇK'nın 2012 yılında Haziran ayında toplanarak alınacak önlemleri belirlediğini hatırlatan Akıllı, "MÇK'nın başkanı kentin valisidir. Acilen kurulu toplayarak radikal kararlar alınmasını sağlamalıdır" dedi.


BELEDİYE GÖREVİNİ YAPIYOR


Isparta'da şu anda hava kirliliği konusunda çalışma yürüten tek kurumun belediye olduğuna işaret eden Akıllı, "Belediye bünyesinde bulunan kömür analiz laboratuvarında kente giren kömürlerin analizi yaptırmakta. Bu konuda belediye taşın altına elini sokmuş durumda. Bu nedenle kalitesiz ve hava kirliğini...