18 / 05 / 2024

Isparta Eğirdir Maden Ocağı projesi

Isparta Eğirdir Maden Ocağı projesi

Sedef Kerestecilik Şirketi Isparta İli, Eğirdir İlçesi'nde Maden Ocağı Projesi yapılması ve işletilmesi planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Belediyeden satılık ve kiralık 10 gayrimenkul!

Eğirdir Belediye Başkanlığı, 7 gayrimenkul için satış, 3 gayrimenkul için de kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

CVK Maden'den Boğaz'da 124 milyon TL'lik operasyon! 

CVK Maden Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon TL'ye bina ve arsa satın alıyor. İşte söz konusu satın almanın tüm detayları...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Maden sektöründe hedef 40 milyar dolar ihracat!

Ekonominin üç senelik yol haritasını belirleyen OVP’de madencilik sektörü de geniş yer buldu. TİM Maden Sektör Kurulu Rüstem Çetinkaya, “Eğer OVP’deki maddeler uygulanırsa, 6,5 milyar dolarlık ihracatımızı 30-40 milyar dolar seviyelerine çıkarabiliriz” dedi.

Belediyeden büyük fırsat: 32 dükkan satacak! 

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 15 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Bu ilçelerde oturanlar 7.5'in üzerinde deprem riski! Tam 110 ilçe diri fay hattı üzerinde!

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA), fay hattı geçen ilçeleri açıkladı. 7.5 büyüklüğüne kadar deprem üretebilecek 485 diri fay hattı Türkiye`nin farklı bölgelerinde yer alıyor. MTA'nın diri fay haritasına göre, 110 ilçe fay hattı üzerinde bulunuyor.

Isparta'da heyelan nedeniyle 64 daire boşaltıldı! 

Isparta Eğirdir'de heyelan riski nedeniyle toplam 64 daire boşaltıldı. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Değerli maden değerini kaybetti! Paladyum rekor sonrası düşüşe geçti!

Altın ve gümüş gibi değerli madenler içerisinde yer alan paladyum, Rusya-Ukrayna Savaşı'ndan etkilenen madenler arasında. Altın, gümüş gibi kıymetli emtialar gündemdeki gelişmelerin etkisi ile yükselişe geçerken paladyum da dün yükselerek zirveye çıktı. Peki paladyum bugün kaç dolar?

Isparta'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Isparta Eğirdir'de yaşanan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı...

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Isparta Eğirdir Maden Ocağı projesi Haberi

Isparta Eğirdir Maden Ocağı projesi

Sedef Kerestecilik Mad. Nak. Taah. Gıda Tic. Ltd. Şti. tarafından; Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Aşağıgökdere Köyü sınırlarında bulunan; 201501101 Arama ruhsat numaralı, 2.B Grubu Maden (Mermer) Ocağı Projesi yapılması ve işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için ÇED Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.





Toplantı Yeri: Aşağıgökdere Orman İşletme Şefliği Yangın Müdahale Binası Toplantı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi : Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Aşağıgökdere Köyü, Aşağıgökdere Orman İşletme Şefliği

Toplantı Tarihi: 04.08.2016

Toplantı Saati:...