06 / 05 / 2024

ısparta yurt projesi

ısparta yurt projesi

Isparta'daki belediyelerin üyesi bulunduğu Yurt Yaptırma Birliği'nin Zafer Mahallesindeki mülkü üzerinde planladığı yükseköğrenim yurdu projesi Isparta Belediyesi ile AK Parti arasında tartışmaya yol açmıştı.

TOKİ Isparta 2023 projesi için yeni tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ Isparta projesinin ihalesi 25 Aralık tarihinde yapılacak.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Isparta TOKİ projesinde 124 konut yer alıyor.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta Sütçüler projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 124 adet konut yer alıyor.

TOKİ Isparta projesi için beklenen tarih geldi! 124 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi için beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Isparta 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün vatandaşlara duyurduğu TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. Peki TOKİ Isparta 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Isparta Senirkent'e yapılması planlanan yurt binası mecliste!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde yapılması planlanan yurt binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ısparta yurt projesi Haberi

ısparta yurt projesi

Isparta'daki belediyelerin üyesi bulunduğu Yurt Yaptırma Birliği'nin Zafer Mahallesindeki mülkü üzerinde planladığı yükseköğrenim yurdu projesi Isparta Belediyesi ile AK Parti arasında tartışmaya yol açmıştı. 


Yurt projesinin belediye tarafından engellendiğinin iddia edilmesi üzerine İsparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birliğin AK Partili Belediye Başkanları ve AK Parti İl Başkanı Osman Zabun arasında sert tartışmalar yaşanmıştı. 


Yaşanan tartışmaların ardından bugün flaş bir gelişme yaşandı. Yurt Yaptırma Birliği'nin belediyeye ait 921,50 metre karelik arazinin yurt yapılması amacıyla istediği tahsis talebi Belediye Meclisi'nin gündemine geldi. 


imar Komisyonu tarafından hazırlanan rapora göre, belediyeye ait arazinin İsparta Belediyesine arsa payı oranında ayrıca öğrenci kontenjanı ayrılması koşuluyla tahsis uygun bulundu. 


İmar Komisyonu tarafından hazırlanan rapor AK Parti ve MHP'li belediye meclis üyelerinin "evet" oyuyla oy birliğiyle kabul edildi. 


Buna göre...