05 / 05 / 2024

ısparta yurt

ısparta yurt

Özel İdare arazisine yapılacak 5 bin kişilik yurtta yetmiyor Acil 10 bin kişilik yurda daha ihtiyaç var Akfen'de 3 bin kişilik yurt çalışmalarına başladı.

Isparta'ya 5 bin kişilik yurt inşa edilecek!

İl özel İdaresi arazisine yapılacak 5 bin kişilik öğrenci yurdu ile ilgili merak edilenler dün yapılan meclis oturumunda ortaya çıktı.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Isparta Senirkent'e yapılması planlanan yurt binası mecliste!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde yapılması planlanan yurt binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta'da tartışmalara neden olan yurt projesi meclisten geçti!

Isparta'daki belediyelerin üyesi bulunduğu Yurt Yaptırma Birliği'nin Zafer Mahallesindeki mülkü üzerinde planladığı yükseköğrenim yurdu projesi Isparta Belediyesi ile AK Parti arasında tartışmaya yol açmıştı.

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması için başvuru yapıldı!

Sağlık hizmetlerine Meddem Hastanesi olarak devam eden eski Şifa Hastanesi yönetimi, İsmet Paşa Caddesi üzerindeki eski binayı yurt yapmak için Belediye'ye başvurdu.

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması teklif edildi!

Isparta Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları başladı. Toplantıda yeni Şehir Hastanesi karşısındaki 3 bin 409 adanın konut alanından çıkartılarak ticari alana alınması ile yeni binasına taşınan Şifa Hastanesi'nin eski yerine yurt yapılması teklifi de bulunuyor.

Isparta'da 5 bin kişilik yurt inşaatı durduruldu mu?

İl Genel Meclisinde konuşan MHP Grup sözcüsü Kerem Araz, Isparta'da Özel İdare arazisi üzerine yapılan 5 bin kişilik yurt inşaatının durduğunu söyledi.

Isparta'daki 5 bin kişilik yurt inşaatı ne zaman başlayacak?

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, il özel idaresi arazisine yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurt bölgesinde incelemelerde bulundu. Özkan yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması talimatını verdi.

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü inşaatına ruhsat verilmedi!

Isparta Yurt Yatırım A.Ş'nin yapacağı Yükseköğrenim Yurt Kampüsü Projesi inşaat ruhsatı talebini 'altyapı maliyetinin karşılanması' şartıyla geri çeviren Belediye, ruhsat talebini de reddetti.

SDÜ yurt alanı ve yaşam merkezi imar planı raporu askıda!

sparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Doğu Yerleşkesinde ‘‘Yurt Alanı ve Yaşam Merkezi’’ ile ‘‘Yol’’ yapılabilmesine yönelik hazırlanan 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Teklifi yeniden askıda...

Isparta İl Genel Meclisi, yurt sorununu Bakanlığa taşıyacak!

İl Genel Meclisi, Özel İdare'nin Çünür mevkiindeki taşınmazına yurt yapılması için Belediye Meclisi'ne başvurmuş ancak teklif reddedilmişti. İl Genel Meclisi, imar tadilatı onayı ve diğer işlemler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat kararı aldı

Yurt içi seyahat harcamaları 18 milyara ulaştı!

Yurt içindeki toplam seyahat harcamaları 2013' te bir önceki yıla göre yüzde 10,1 oranında artarak 18 milyar 416 milyon 817 bin liraya ulaştı.

Çerkezköy Yurt Petrol törenle açıldı!

Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH açık oto parkının yanında Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’im ortak olduğu akaryakıt sektöründe hizmet verecek olan Yurt Petrol, hizmete açıldı...

İzmir Kuş Cenneti kıyılarını yurt içi ve dışından gelecek gençler temizleyecek!

Çevre kirliliğine dikkat çekmek için yurt içi ve dışından gelecek gençler 10 – 11 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Kuş Cenneti ve Homa Dalyanı kıyılarını temizleyecek.

ısparta yurt Haberi

ısparta yurt


Özel İdare arazisine yapılacak 5 bin kişilik yurtta yetmiyor Acil 10 bin kişilik yurda daha ihtiyaç var Akfen'de 3 bin kişilik yurt çalışmalarına başladı.

Özel İdare arazisine yapılacak 5 bin kişilik yurtla ilgili Isparta Belediyesi ile krizin çözülmesinin ardından gözler yeni yurtlara çevrildi. Yurt inşaatının imar çapını Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydının imzalaması ve inşaat ruhsatı için sürecin başlaması ile birlikte, 5 bin kişilik yurdun ihtiyacı karşılayıp - karşılamayacağı gündeme geldi.


Acil olarak üniversite öğrencileri için 15 bin yurda ihtiyaç bulunduğunu Belirten yetkililer, 5 bin kişilik yurdun nefes aldıracağı ancak yeterli olmayacağı belirtildi. Acil olarak 10 bin kişilik yurdun daha yapılması gerektiğini belirten yetkililer, KYK'nın üniversite kampusu içinde yapacağı yurtlarla birlikte Şehir Hastanesini yapan AKFEN'in de 3 bin kişilik yurt...