29 / 04 / 2024

ıspartakule bahçeşehir arkeoloğun şartları neler

ıspartakule bahçeşehir arkeoloğun şartları neler

Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu için tayin edilen müze görevlisi, bugün inşaat alanına gelerek çalışma şartlarını açıkladı. İstanbul Arkeoloji Müzesi tarafından tayin edilen arkeoloğun yol inşaatı için şartları şöyle...

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Akzirve Gayirimenkul, imzasıyla mega kent İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de yükselen Strada Plus’ta teslimler başladı.

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

Bahçeşehir Strada 2'de yüzde 25 indirim fırsatı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de konumlanan Akzirve Strada 2'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 vade farkıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Hemen taşınabileceğin örnek bir yaşam Vaditepe Bahçeşehir'de!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri, Kanal İstanbul'un yanıbaşında, TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre mesafede yükseliyor..

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesi İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017...

ıspartakule bahçeşehir arkeoloğun şartları neler Haberi

ıspartakule bahçeşehir arkeoloğun şartları neler


Ispartakule ve Bahçeşehir arasındaki 4,5 km'lik yolu 700 metreye düşürecek olan bağlantı yolu inşaatının temeli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından 16 Mart 2014'te atılmış, ancak inşaat 28 Mart'ta durdurulmuştu. 


Yol inşaatı o tarihten bugüne zorlu bürokratik süreçlerden geçti ve bugün İstanbul Arkeoloji Müzesi tarafından tayin edilen müze görevlisi arkeolog nezaretinde tekrar başlayacaktı...


Ispartakule ve Bahçeşehir sakinleri, yol inşaatı için müze kararını bu haberle öğrenmişti! Detaylar için tıklayın!


Bugün neler oldu?


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre müze görevlisi, beklendiği gibi inşaat alanına geldi ve çalışma şartlarını belirledi. Müze görevlisinin çalışma programı çıkarması nedeniyle bugün başlaması planlanan yol inşaatı başlamadı... 


Arkeolog neler istedi? Müze görevlisinin çalışma şartları neler?


Ispartakule Bahçeşehir bağlantı yolu inşaatının devam edebilmesi için müze yetkilisinin çalışma şartları şöyle; 


- 700 metrelik yol boyunca...