28 / 04 / 2024

Ispartakule Bir İstanbul Evleri

Ispartakule Bir İstanbul Evleri

1stanbul evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 405 09 40 - 47 olarak belirlendi. Satışları tamamlanan 1stanbul Ispartakule projesi 1.118 konuttan meydana geliyor

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

KONUTDER: İstanbul’un yıllık 123 bin yeni konuta ihtiyacı var!

KONUTDER, İstanbul için 10 yıllık konut ihtiyacını ortaya koyan ayrıntılı bir “İstanbul Konut Stratejisi Raporu” hazırladı. Rapora göre İstanbul’un yıllık 123 bin adet yeni konuta ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Uzman isim İstanbul’un bu 8 ilçesini uyardı! İşte Marmara depreminde ağır hasar alacak ilçeler!

Prof. Dr. Okan Tüysüz, olası bir İstanbul depremi hakkında önemli bilgiler verdi. İşte detaylar!

Stayso by Cloud7 Hotel açıldı!

İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Bomonti’de hayata geçirilen Stayso by Cloud7 kapılarını açtı. Mükemmel konumu ile dikkat çeken otel, misafirlerine eşsiz bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Beklenen İstanbul depremine müze planı!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, büyük bir İstanbul depreminde hasar görecek müzelerdeki tarihi hazinelerin işgal döneminde olduğu gibi gizli depolara taşınacağını açıkladı.

Olası bir İstanbul depremine karşı alınan önlemler TBMM'de!

Olası bir İstanbul depremine karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul depremi için Genel Deprem Seferberliği ilan edilmeli!

Yüksek Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Türkiye'nin ağır bir İstanbul depremini nasıl kaldırabileceğini tartışmak üzere ‘Genel Deprem Seferberliği‘ ilan edilmesi gerektiğini belirtti.

İstanbul'da deprem riskine göre yapı tespiti taramaları yapılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İzmir'de gerçekleşen şiddetli deprem sonrasında yaptığı açıklamada "Önceliğimiz afet karşısında dayanaklı bir İstanbul için, hep birlikte elimizi taşın altına koyma zamanı geldi, geçiyor" dedi.

Pınar Saip: Çapa ve Cerrahpaşa hastaneleri depreme dayanıklı hale getirilmeli!

Sözcü Gazetesi’nden Yüksel Şengül İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip ile röportaj yaptı. Dr. Saip; “Olası bir İstanbul depremine önlem alınmalı ve hastaneler dayanıklı hale getirilmedi” şeklinde konuştu.

İBB, Deprem Hackathonu düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, olası bir İstanbul depremi için hazırlıklarını hızlandırdı. İBB ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) işbirliği ile “Deprem Hackathonu” gerçekleştirilecek. 

Kanal İstanbul kapsamında çok farklı bir İstanbul'u inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize göre bu Kanal İstanbul projesi İstanbul'un güzelliğine çevrecilik açısından güzellik katacak ve Boğaz'daki çevre tehdidini ortadan kaldıracak. Bu proje kapsamında çok farklı bir İstanbul'u inşa edeceğiz" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Metro yapacağız!

CHP İBB Başkan adayı İmamoğlu, "Metro yapacağız. 630 kilometre metro hattı, 11 yeni füniküler hat ile bağlayarak; 5 yılın sonunda vatandaşlarımızın yüzde 90’ının evinden, işinden, okulundan yürüyerek bir metro durağına erişebileceği bir İstanbul olacak" dedi...

Ispartakule Bir İstanbul Evleri Haberi

Ispartakule Bir İstanbul Evleri

1stanbul projesi, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığında inşa ediliyor. 1stanbul Evleri iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Ispartakule Bir İstanbul Evleri İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule'de yer alıyor. 17 ve 19 katlı 11 blok halinde yükselen 1stanbul Ispartakule Evleri 1.118 adet konuttan meydana geliyor.


1stanbul Ispartakule Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan konutların alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasın değişiyor. 


Bir İstanbul Konutları'nda dairelerin tamamı satıldı. 1stanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0212 405 09 40 - 47 olarak belirlendi.


Biristanbul Evleri sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları...