05 / 07 / 2024

İsrail 1400 yeni yerleşim inşa edecek! konutları

İsrail 1400 yeni yerleşim inşa edecek! konutları

İsrail hükümeti, barış görüşmelerini yeniden başlatmak için Ortadoğu'ya gelen ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'yi uğurladıktan hemen sonra Filistin topraklarında 1400 yeni yerleşim birimi inşaatı için ihale açtı...

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi! Hemen bu rakama bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altındaki ani yükselişleri değerlendirirken, gram ve ons için olası İran-İsrail çatışması senaryosunu iki tarafıyla masaya yatırarak yeni tahminini açıkladı.

Akaryakıtta petrol depremi: Peş peşe indirimlerin ardından yeni zamlar kapıda! Son dakika! 

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim üstüne indirim gelmişti. İsrail ve Filistin arasında yaşanan gerilim Brent petrol fiyatlarını uçurdu. Akaryakıtta yeni zamlar kapıda. İşte Opet, PO, Shell, Total 10 Ekim 2023 fiyat listesi...

İslam Memiş'ten gram altın için 2 tahmin! Ne 1400 ne de 1500 yeni rakam telaffuz etti

Altın uzmanı İslam Memiş katıldığı bir programda altın ve gümüş fiyatları hakkında kritik açıklamalar yaptı. İslam Memiş, altın için iki yeni tahmin yaptı. Ne 1400 lira ne de 1500 lira. Rakamı duyunca şaşıracaksınız. İşte tüm detaylar...

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Tüketimi azalttı elektrik faturası 1400 lira arttı. İşte seç baş yolduran elektrik faturası

Yeniçağ Gazetesi elektrik faturalarındaki artışa ve esnafın yüksek faturalarla ilgili görüşlerine yer veren bir haber hazırladı. Habere göre; İstanbul’da bir büfe işletmecisine geçtiğimiz aydan daha az elektrik tüketmesine rağmen 1400 TL daha fazla fatura geldi.

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 730 yeni konut inşa edecek!

İsrail makamlarının işgal altında olan Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için yükselecek olan 12 katlı 14 bina kapsamında toplamda 730 yeni konutun inşasını onayladığı belirtildi.

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

Türkiye, İsrail'in 3 bin 100 yeni konut inşa etme planını kınadı!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Yüksek Planlama Konseyinin önümüzdeki hafta Batı Şeria’daki çeşitli İsrail yerleşimlerinde 3 bin 100 yeni konutun inşasına onay verme planını kınadı.

İsrail Batı Şeria'da yasa dışı 2 bin 200 yeni konut inşasını onaylamayı hedefliyor!

İşgal altında olan Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler tarafından inşa edilen  2 bin 200 yeni konutun inşası İsrail tarafından onaylanacak. 

Ürdün'den İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararına tepki!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan Yahudi yerleşimciler için yeni konut hayata geçirme kararına tepki verdi.

Filistin, İsrail'in Batı Şeria'da 534 yeni konut inşa etme planını kınadı!

Filistin, İsrail'in işgal altında olan Batı Şeria'da 534 yeni konut inşa etme planını kınadı...

Avrupa Birliği'nden İsrail'e yeni yerleşimleri durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail'e işgal altında olan Filistin'de yeni yerleşimler hayata geçirme kararından vazgeçme çağrısı yaptı.

İsrail 1400 yeni yerleşim inşa edecek! konutları Haberi

İsrail 1400 yeni yerleşim inşa edecek! konutları

Planlanan yerleşimlerin 800'ü Batı Şeria'da, 600'ü ise Doğu Kudüs'te Yeşil Hat üzerinde bulunan Ramat Şlomo mahallesinde inşa edilecek. 

Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'ın sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, kararı kınayarak, bu adımın iki devletli çözüm girişimlerine sekte vurduğunu belirtti. Başbakan Benyamin Netanyahu, barış görüşmelerine başlanmasını öngören mutabakat çerçevesinde İsrail hapishanelerinde tutulan Filistinli tutsakların bırakılmasına karşılık yeni yerleşimlere başlanacağını önceden...