04 / 05 / 2024

İsrail gazı ne zaman gelecek

İsrail gazı ne zaman gelecek

Enerji Zirvesi için bugün Türkiye’ye gelecek İsrail Enerji Bakanı Steinitz’in bir numaralı gündemi İsrail gazının taşınacağı güzergah olacak. Akdeniz üzerinden gidecek boru hattının Kıbrıs'ı pas geçerek, 2018 yılı Mart ayında doğrudan Türkiye'ye ulaşması planlanıyor.

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

İsrail'in İran'a saldırı yapması üzerine ekonomi piyasalarında hareketlilik yaşandı. İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

İsrail-Filistin çatışmaları endişeleri körükledi: Gaz fiyatları haftayı yükselişle açtı!

İsrail-Filistin çatışanlarının başlamasıyla yükselişe geçen doğalgaz fiyatları geçtiğimiz günlerde durağanlaşmıştı. Ancak Mısır’ın dün gaz ithalatının durma noktasına geldiğini açıklamasından sonra oluşan arz güvenliği endişeleri fiyatları arttırdı. 

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Fiat Egea Hatchback'te indirimlar tam gaz! İşte indirimli Egea Hatchback Ekim 2023 fiyatları!

Fiat Egea Hatchback'te indirimlar tam gaz devam ediyor. Peki Egea Hatchback'in yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte indirimli Egea Hatchback Ekim 2023 fiyatları...

Altında son durum: 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek rakamlarını test ederken altın bilezik fiyatları adeta fırladı. Peki 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiya

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 10 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Filistin İsrail çatışması piyasalarda dengeyi bozdu. Doların yükselişe geçmesi inşaat sektöründe büyük fiyat artışlarına neden olurken, gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Dolarda fren patladı! 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar/TL kuru 10 Ekim 2023 ne kadar?

Dolar/TL kuru, Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL kuru 10 Ekim 2023.

Altın bilezik fiyatlarında son durum: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı 1848 dolara yükselirken gram altın 1727 liraya yükseldi. Peki Altın bilezik fiyatlarında son durum ne? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 9 Ekim 2023 altın bilez

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

İsrail gazı ne zaman gelecek Haberi

İsrail gazı ne zaman gelecek

Enerji Zirvesi için bugün Türkiye’ye gelecek İsrail Enerji Bakanı Steinitz’in bir numaralı gündemi İsrail gazının taşınacağı güzergah olacak. Edinilen bilgiye göre Akdeniz üzerinden gidecek boru hattının Kıbrıs'ı pas geçerek, 2018 yılı Mart ayında doğrudan Türkiye'ye ulaşması planlanıyor.



İsrail'den Türkiye'ye, 6 yıl sonra bakan düzeyinde ilk ziyaret bugün gerçekleşiyor. 23. Dünya Enerji Kongresi kapsamında Türkiye'ye gelecek olan İsrail Enerji Bakanı Steinitz'in ziyaretinin gündeminde, Akdeniz üzerinden Türkiye'ye bağlanacak İsrail gazı var. Edinilen bilgiye göre, İsrail gazı Akdeniz açıklarından ilerleyecek olan boru hattı üzerinden Karaman'dan Mersin'e uzanan ana doğalgaz hattına bağlanacak. Buradan Güney Avrupa'ya ulaştırılacak doğalgaz hattı Türkiye'ye 3 avantaj sağlayacak: Doğalgaz ucuzlayacak, kaynak çeşitliliği yaratılarak enerji arz güvenliğinin sağlanmasına katkı sunacak, Türkiye topraklarından geçecek hat önemli bir gelir kapısı olacak. Rusya ile...