02 / 05 / 2024

israil ürdün konut

israil ürdün konut

Ürdün İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerine yüzlerce yeni konut inşa etme kararının uluslararası kanunlara aykırı olduğunu açıkladı. 

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota Motor, park frenindeki montaj hatası ve ön camda su sızdırma nedeninden dolayı 580 binden fazla aracını geri çağırdığını açıkladı. Yapılan açıklama ve haberin detayları...

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Konutta fiyat artışı harekete geçirdi! Bankaların konut kredisi limitlerinde muazzam değişim!

Konut fiyatlarındaki yüksek seyir ve deprem nedeniyle beklenen göç hareketinin getirdiği yeni zam dalgası yeni kararları doğurdu. Bankaların konut kredisi limitlerine getirilen sınırlar değişti.

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası: Peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası devam ediyor. Sürekli yeni ürün kalemlerinde indirime giden Migros peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim yapıyor. İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! 49,90 TL yerine sadece 18 TL! 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! ile seçili ürünler 49,90 TL yerine sadece 18 TL! . Kampanya kapsamında tek kaleme net 31,90 TL indirim! İşte Migros’ta 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

israil ürdün konut Haberi

israil ürdün konut


Ürdün resmi haber ajansı PETRA, Hükümet Sözcüsü Muhammed el-Mumini, atılan adımın, İsrail'in, iki devletli ve barışçıl çözüme inanmayan tek taraflı politikalarında ısrarcı olduğuna işaret ettiğini açıkladı.

"İsrail'in yerleşim faaliyetleri, yasa dışıdır ve kabul edilemez. Bu faaliyetler barış süreci için doğrudan tehdit, uluslararası toplumun iradesine meydan okumadır." ifadesini kullanan Mumini, uluslararası topluma sorumluluklarını üstlenme, adalet ilkeleri ile uluslararası kanunları savunma ve İsrail'e yasa dışı faaliyetlerini durdurması için baskı yapma çağrısında bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Mumini, bölgede istikrar ve güvenliğin sağlanması için tek yolun iki devletli çözüm olabileceğini sözlerine ekledi.