03 / 05 / 2024

İsrailde inşaat alanında ev

İsrailde inşaat alanında ev

İsrail'de bir inşaat alanında 10 bin yıl öncesine ait ev bulundu. Kazı alanında ayrıca 6 bin yıl öncesine ait bir tapınağın izleri ortaya çıkarıldı.

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

İnşaat sektöründe istihdam rekoru kırıldı, sektörde çalışan sayısı 1,7 milyon seviyesine ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; Türkiye'de ağustos ayında "inşaat" alanında ücretli çalışan sayısı bir virgül yedi tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat alanı nedir? İnşaat alanı nasıl hesaplanır?

Herhangi bir binanın arsa içindeki kurulum alanını belirlemeye yarayan inşaat alanı, yeni bir yapının oluşturulma sürecinde önemlidir. Bu alan, alıcı, satıcı ve müteahhit tarafından bilinmelidir. Peki inşaat alanı nasıl hesaplanır ve nasıl öğrenilir? İşte inşaat alanı hakkındaki tüm detaylar…

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

Özbekistan ekonomisi 2021 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3 büyüme kaydederken inşaat alanında yüzde 0,5 oranında büyüme gerçekleştirdi.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

İsrailde inşaat alanında ev Haberi

İsrailde inşaat alanında ev

İsrail'de bir inşaat alanında 10 bin yıl öncesine ait ev bulundu. Kazı alanında ayrıca 6 bin yıl öncesine ait bir tapınağın izleri ortaya çıkarıldı. 


Eshtaol kentindeki inşaat alanında binlerce yıl öncesine ait yerleşim izlerine rastlanırken çok sayıda antik eşya da ortaya...