17 / 05 / 2024

İşsizlik maaşı ödemeleri Nisan 2022

İşsizlik maaşı ödemeleri Nisan 2022

Milyonların dört gözle beklediği işsizlik maaşıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, işsizlik maaşıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

65 yaş maaşı ne kadar? 2024 işsizlik maaşı ne kadar? Başvuran anında alıyor: İşsizlik maaşı hesaplama!

Son günlerde vatandaşlar sık sık "65 yaş maaşı ne kadar?, 2024 işsizlik maaşı ne kadar?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o rakamlar ve işsizlik maaşı hesaplama... 

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı ödemeleri buz kestirdi! Yeni zamlı maaşlar tam bu kadar oldu!

Asgari ücrete ve memur maaşlarına yapılan artışların ardından 65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı ödemeleri de yükseldi. Peki hangi sosyal destek ödemesi kaç TL oldu, kimin hesabına ne kadar yatacak? İşte merak edilen o rakamlar...

Başvurana 15 bin 880 TL veriliyor! Şubat'ta 2,4 milyar TL ödendi: Hemen şartlara bakın!

İşsizlik Sigortası Fonu'nun büyüklüğü şubat sonu itibarıyla 212 milyar 511 milyon TL'yi bulurken, Şubat'ta 402 bin işsize 2 milyar 410 milyon TL ödeme yapıldı. Peki işsizlik maaşı ne kadar? Kimler faydalanabilir? İşte ayrıntılar...

İŞKUR açıkladı! İşsiz kalan vatandaşa 24 bin TL yardım! 

İşsiz kalan vatandaşlara devlet desteği ve nakdi yardımlar 24 bin 381 TL’ye kadar yükseldiği kaydedildi. İşsiz kalanlar 15 bin 880 liraya varan işsizlik maaşı alırken İşbaşı eğitim programlarına katılan vatandaşlar da ek olarak ayda 8 bin 501 lira daha kazanabiliyorlar.

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar tedirgin! Bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verilerinden dolayı dşüşe geçti. ABD'de işsizlik maaş başvuruları ilk kez beklentinin altında kaldı. Bu gelişmeler altın piyasasına yansıdı ve fiyatlar geriledi. 

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Merakla beklenen 2024 asgari ücret dün açıklandı. Milyonların gözü ise yeni asgari ücretle birlikte değişecek olan rakamlara çevrildi. Peki GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşları, işsizlik ödeneği ne kadar oldu?

65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödemesi, askerlik borçlanması Ocak zammıyla tam bu kadar olacak! Hemen bakın!

Yeni asgari ücret rakamıyla 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödemesi, askerlik borçlanması tutarlarının ne kadar olacağı tek tek hesaplandı. İşte o rakamlar...

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

12 bin 500 TL+5 bin TL+maaş ile emeklilerin cebi ısınacak! Kasım ayında peş peşe ödemeye yapılacak!

Milyonlarca emekliyi kapsayan banka promosyonu, 5 bin TL bayram ikramiyesi ve en az 7 bin 500 TL maaş ödemeleri hesaplara yatırılacak. 

SSK, BAĞ-KUR'luya son dakika maaş müjdesi geldi! Gece yarısından itibaren hesaplara 7.500, 8.125, 8.750 TL yatırılacak!

Emekli maaş ödemelerinin yapılacağı takvim belli oldu. SSK, BAĞ-KUR'luya son dakika maaş müjdesi geldi! Gece yarısından itibaren hesaplara maaş ödemeleri yapılmaya başlanacak.

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

Hesaplara 5 bin 97 TL yatırılacak! Bu tarihlerde hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Merakla beklenen evde bakım maaşı ödemeleri kapsamında hesaplara 5 bin 97 TL yatırılacak... Bu tarihlerde hemen hesaplarınızı kontrol edin...

İşsizlik maaşı ödemeleri Nisan 2022 Haberi

İşsizlik maaşı ödemeleri Nisan 2022

Milyonlarca kişinin dört gözle beklediği işsizlik maaşlarında yeni bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, işsizlik maaşlarının yatırılacağı tarihi açıkladı.

Çalıştığı süre boyunca sigortalı olup işten çıkartılanlara yasa kapsamında maaş veriliyor. 

Peki Nisan 2022 işsizlik maaşları ne zaman yatacak? Nisan ayı işsizlik ödeneği ne zaman ödenecek? İşte Bakan Vedat Bilgin'in son dakika açıklaması...

2022 Nisan ayı işsizlik maaşları 5 Mayıs 2022 tarihinde yatırılacaktı. Ancak Bakan Bilgin, bir son dakika açıklamasıyla milyonlarca işçiye müjde verdi ve maaş ödemelerinin öne çekildiğini duyurdu. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Vedat Bilgin, Ramazan Bayramı nedeniyle yapılacak olan Nisan 2022 işsizlik sigortası ödemelerinin 29 Nisan 2022'de hesaplara yatırılacağını açıkladı. 

"5 Mayıs 2022 tarihinde yapılması gereken Nisan ayına ilişkin ödemeler, Ramazan Bayramı nedeniyle erkene...