29 / 04 / 2024

işsizlik ödeneği başvuru

işsizlik ödeneği başvuru

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Nisan ayı işsizlik sigortası ödemelerini hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırmıştık. Bu uygulamamızı Mayıs ayında da devam ettirme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler?

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nda çalışmak isteyen adaylar, PTT'nin iş başvuru takvimini merak ediyor. Peki, PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler? İşte detaylar...

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

İşsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı belli oldu!

İşsizlik ödeneği başvurularına ilişkin veriler paylaşıldı. Bu kapsamda, işsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı, 2023 yılının ilk 6 ayında 6 bin 290’ı yüksek lisans ve doktora mezunlarından oluşmak üzere 187 bin 871’e yükseldi.

AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023? 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi! Depremzedeler dikkat! 

AFAD Afetzede Hak Sahipliği için şu ana kadar 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi. Peki AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023?

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?

Hak sahipliği başvuru dönemi başladı. Peki “Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?” İşte detaylar!

2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem bekçi alımı başvuru sonuçları belli oldu mu?

18 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru işlemlerinin ne zaman açıklanacağı gündemde yer alıyor. Peki, 2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı! 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı. 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları...

İşsizlik maaşına başvuracaklar dikkat! Tam bu kadar oldu! Hemen işsizlik ödeneğine bakın! 

İşsizlik maaşı, 2023 asgari ücret zammının ardından resmen değişti. İşsizlik maaşına başvuracaklar dikkat! Tam bu kadar oldu! Hemen işsizlik ödeneğine bakın! 

işsizlik ödeneği başvuru Haberi

işsizlik ödeneği başvuru

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında işsizlik ödeneğinin bu ay da hak sahiplerinin banka hesabına yatırılacağını bildirdi.

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, Kovid-19 ile mücadele sürecinde vatandaşların evlerinden daha az çıkmaları ve kalabalık ortamlara girmemeleri için aldıkları önlemleri kararlılıkla sürdürüldüklerini belirtti. Bu kapsamda, işsizlik ödeneğinin de banka hesaplarına yatırılacağını aktaran Selçuk, "Nisan ayı işsizlik sigortası ödemelerini hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırmıştık. Bu uygulamamızı Mayıs ayında da devam ettirme kararı aldık." ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; hak sahiplerine IBAN numaralarını 26 Nisan'a kadar bildirmeleri gerektiğini hatırlatan Bakan Selçuk, "Halihazırda ödenek alan ya da almaya hak kazanan vatandaşlarımız, ALO 170'i arayarak IBAN numaralarını bildirebilir veya 'https://esube.iskur.gov.tr/' adresi üzerinden bilgilerini güncelleyip...