02 / 05 / 2024

istanbul 3. tünel

istanbul 3. tünel

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'un yeni çılgın projesini açıklıyor. Boğazda iki köprü arasına üç katlı bir tünel yapılmasını öngören projede hem araç hem de metro geçişi olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Bulgaristan'ın tünel inşaatı ihalesine 3 Türk şirketten teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında yapılacak karayolu tüneli inşaatı için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de yer alıyor. 

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Çorum Kırkdilim'e 450 milyon liralık 3 tünel projesi!

Çorum'un sarp kayalıklar ve uçurumlar arasında bulunan Kırkdilim bölgesine 3 yeni tünel yapılacak. Büyük yatırım, 450 milyon liraya mal olacak.

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mim Mühendislik tünel projelerinde öncü!

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

Taksim'e 3 katlı tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Taksim'e yapılması planlanan '3 katlı tünel' projesi için ihale tarihi verdi.

Gazze sınırındaki 3 tünel yıkıldı!

Mısır'da iktidarı ele geçiren Sisi rejimi, Filistinlilerin Gazze sınırındaki 3 tüneli daha yıktı. Bölgede bulunan bazı araçların kullanılamaz hale getirildi.

İstanbul'a 16 yeni tünel geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor. Bir tünel yol inşaatı devam ediyor, 11 tünel yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor.

istanbul 3. tünel Haberi

istanbul 3. tünel

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'un yeni çılgın projesini açıklıyor. Boğazda iki köprü arasına üç katlı bir tünel yapılmasını öngören projede hem araç hem de metro geçişi olacak. Projenin maliyeti ise 3 milyar dolar

İstanbul'un trafiğini çözmek için tarihi bir proje hayata geçiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce müjdesini verdiği o projeyi bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklayacak. Seçimler için de İstanbul'a verilecek en büyük vaat olacak yeni proje kapsamında, İstanbul'un iki yakasını, iki boğaz köprüsünün arasından geçecek 3. bir tüp geçitle bağlanacak. 3 katlı olacak tüp geçitten hem lastikli araçlar hem de metro geçecek. Tüp geçitten geçecek metro hattı da İstanbul için yeni ve ana bir metro güzergahı oluşturacak. Toplam maliyetinin 3 milyar dolar civarında olacağı hesaplanan proje, 2020'de tamamlanacak. 


İSTANBUL'UN İKİ UCUNU...