16 / 05 / 2024

istanbul 7 dev hizmet

istanbul 7 dev hizmet

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Rixos Otel' de düzenlenen iftar yemeğinde İstanbul'a yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hakkında çıkan spekülasyonlarla ilgili konuştu...

TOKİ'nin İstanbul'daki dev projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı! 637 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi resmen başlıyor. 637 yeni konutun yer alacağı projenin maliyeti 889 milyon 476 bin TL olarak açıklandı.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Pasifik GYO'dan 7.5 milyar TL'lik dev satın alma! Next Level İstanbul'daki 137 adet bağımsız bölümü aldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Next Level İstanbul'dan 137 adet bağımsız bölüm aldı. Söz konusu bağımsız bölümlerin bedeli 7 milyar 565 milyon 626 bin 70 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den İstanbul'a dev proje müjdesi! Bu ilçeye tam 648 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca projesi için start verdi. Paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin İstanbul Çatalca projesinde toplam 648 yeni konut yer alacak.

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! 648 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

TOKİ Çatalca Ferhatpaşa projesinin inşaatı resmen başlıyor. Projede 648 adet konut, 20 adet dükkan ve 1 adet cami yer alacak.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın başından itibaren, sakinliğini korurken bugün demir fiyatlarına dev indirim geldi. 1 ton demir ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Elimizdeki dolarları satalım mı? 7 dev banka peş peşe açıkladı! Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim, duymadım demeyin!

ABD doları 2021 yılının son çeyreğinde Türk Lirası karşısında hızla değer kazanmaya başlayarak 8 liradan 19 liraya kadar yükselirken 7 dev bankadan peş peşe açıklama geldi. Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim duymadım demeyin!

Migros'ta yüzde 65'e varan dev indirim! Fairy tablet 67 TL, Finish makine temizleyici 29 TL! 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros'ta dev kampanya başladı. Migros'ta temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri yüzde 65'e varan indirimli fiyatıyla satışa çıkarıldı. Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar, kaç TL indirime girdi? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101 Papia tuvalet kağıdına 40 TL'lik dev indirim yaptı! Aldın Aldın! 7 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 Marketin 1-7 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de kaçırılmayacak dev fırsat  vatandaşları bekliyor. Peki, A101 kataloğunda hangi ürünler ne kadar indirime girdi? A101 aktüel kataloğunda ürünler ne kadar?

Watsons'tan dev kampanya! Yüzde 50'ye varan indirim kaçmaz! İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Watsons denince herkesin aklına ilk olarak kozmetik ürünler geliyor. Watsons sattığı kozmetik ürünlerde dev indirimler düzenledi! . İşte Watsons 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

istanbul 7 dev hizmet Haberi

istanbul 7 dev hizmet

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Boğazı'nda yapımına başlanan Yavuz sultan Selim Köprüsü'nün ismiyle ilgili tartışmalara ilişkin, "Yavuz da bizim, Şah İsmail de bizim. 2 Türk hükümdarı birbirlerine üstünlük kurmak için savaşmış. İkisinin ordusunda da hem Alevi hem Sünni var. Yapay bir gündem oluşturarak ülkede ayrılık tohumları ekmek ülkeye yarar getirmez" dedi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Boğazı'nda yapımına başlanan Yavuz sultan Selim Köprüsü'nün ismiyle ilgili tartışmalara ilişkin, "Yavuz da bizim, Şah İsmail de bizim. 2 Türk hükümdarı birbirlerine üstünlük kurmak için savaşmış. İkisinin ordusunda da hem Alevi hem Sünni var. Yapay bir gündem oluşturarak ülkede ayrılık tohumları ekmek ülkeye yarar getirmez" dedi.


Bakan Yıldırım, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin Rixos Otel'de düzenlenen geleneksel iftar...