21 / 05 / 2024

İstanbul Adalar Belediyesi adalar çalıştayı

İstanbul Adalar Belediyesi adalar çalıştayı

İstanbul Adalar Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle 3 Haziran Salı günü Adalar'da; deprem öncesi hazırlık, depremle nasıl yaşanılır konulu çalıştay düzenlendi. Açılış konuşmasını Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç gerçekleştirdi...

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Adalar'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C Adalar İcra Dairesi,  İstanbul Adalar'da yer alan gayrimenkulü 10 milyon 570 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Adalar’ın zamana direnen konutları!

Yazar, mimar  ve akademisyen Reha Günay’ın “İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları” kitabı çarpık yapılaşmaya ve nüfus artışına rağmen hala coşkuyla ayakta duran Adalar’daki yapılardan bir seçki sunuyor...

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın açıkladığı verilere göre İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL olarak açıklandı. 

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL, geri dönüş süresi 31 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 18 lira. İlçede 1+1 ile 3+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 405 bin 027 ile 720 bin 720 TL arasında değişiyor.

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri!

Yakacık Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar Yakacık Evleri nerede?

Yakacık Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Proje 975 daireden meydana geliyor. Peki Manzara Adalar Yakacık Evleri nerede?

Kartal Manzara Adalar Evleri adres!

Manzara Adalar Evleri İş GYO tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor.Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Kartal Manzara Adalar Evleri adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Adalar Belediyesi adalar çalıştayı Haberi

İstanbul Adalar Belediyesi adalar çalıştayı

İstanbul  Adalar Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle 3 Haziran Salı günü Adalar'da; deprem öncesi hazırlık, depremle nasıl yaşanılır konulu çalıştay düzenlendi. 


Açılış konuşmasını yapan Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, ülkemizin deprem bölgesinde olduğunu belirterek deprem konusunda halkı bilinçlendirmenin önemine değindi. Depremi önlemenin mümkün olmadığına değinen Aytaç, "Depremleri önlemek olanak dışı belki ama günümüzde bilinçli ve etkili yöntemlerle deprem hasarlarının azaltılması mümkün olmaktadır. 17 Aralık 1999 depreminde ülkemiz çok büyük acılar yaşadı. 

Maalesef aynı acıların yaşanmaması konusunda gerekli önlemler alınabilmiş değil" dedi. 


İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Prof.

Dr. Ali Osman Öncel 24 Mayısta Ege Denizi'nde yaşan depreme değinerek bu deprem 1000 km uzaklıkta dahil hissedildiğini bu anlamda büyük bir deprem olduğunu söyledi. 

Zemin etütleri yapılmadan her yerin gelişi...