27 / 05 / 2024

İstanbul Adalar sahili ne zaman bitecek

İstanbul Adalar sahili ne zaman bitecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'na göre; şehir dışına iskeleler kurulacak ve yük taşımacılığı buradan yapılacak. Haliç'e yüzer iskeleler, Karaköy iskelesi, Adalar sahil düzenlemeleri ve marina projeleri 2019'a kadar tamamlanacak.

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Adalar'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C Adalar İcra Dairesi,  İstanbul Adalar'da yer alan gayrimenkulü 10 milyon 570 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Adalar’ın zamana direnen konutları!

Yazar, mimar  ve akademisyen Reha Günay’ın “İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları” kitabı çarpık yapılaşmaya ve nüfus artışına rağmen hala coşkuyla ayakta duran Adalar’daki yapılardan bir seçki sunuyor...

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın açıkladığı verilere göre İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL olarak açıklandı. 

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL, geri dönüş süresi 31 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 18 lira. İlçede 1+1 ile 3+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 405 bin 027 ile 720 bin 720 TL arasında değişiyor.

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Deniz İstanbul Yakuplu Sahili'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

Deniz İstanbul Yakuplu Sahili'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin başladığı Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda ikinci etap teslimi Haziran 2018'de yapılıyor...

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Kartal Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

975 adet konuttan meydana gelen Yakacık Manzara Adalar Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki Kartal Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Manzara Adalar Kartal projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası ’nda inşa edilen İş GYO Manzara Adalar projesinde 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor .Peki Manzara Adalar Kartal projesi nerede?

Manzara Adalar Konutları ne zaman teslim?

Yakacık Manzara Adalar Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçiriliyor. Peki Manzara Adalar Konutları ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Adalar sahili ne zaman bitecek Haberi

İstanbul Adalar sahili ne zaman bitecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve belediye meclisinde kabul edilen 2015-2019 Stratejik Planı'nda, İstanbul'da 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer aldı. Planda, ana hizmet alanları Afet, Çevre, İmar, Kent ve Toplum düzeni, Kültür Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Sosyal Destek Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri ve Genel Yönetim başlıkları altında toplandı.


İstanbul'da her yıl 780 sosyal konut yapılacak! Detaylar için tıklayın!


İstanbul'da raylı sistemlere ne kadar harcanacak? Öğrenmek için tıklayın!


İstanbul'da yeşil alanlara ne kadar harcanacak? İşte cevabı...



Yeni gemi ve iskeleler geliyor!


Deniz yolunun geliştirilmesi için ise 683 milyon TL harcanması planlanıyor. 2017'ye kadar alınacak 10 yeni gemi ile deniz yolunu kullananların oranı yüzde 5 olacak. Deniz...