07 / 08 / 2024

istanbul Altyapı Projelerini Değerlendirme Toplantısı

istanbul Altyapı Projelerini Değerlendirme Toplantısı

Lütfi Elvan, Atatürk Havalimanı'na dün bin 297 uçağın iniş ve kalkış yaptığını belirterek, "Bu, büyük bir rekor. Atatürk Havalimanımız her geçen gün kapasitesinin üzerinde yolcu ağırlamaya devam ediyor. Rekor üstüne rekor kırıyor" dedi.

1940 yılında İstanbul Belediyesi inşaat projelerini denetlemiş! Yolsuzluk yapanlar cezalandırılmış!

1940 yılında İstanbul Belediyesi, belli başlı bölgelerde yapılan yeni inşaat projelerini denetlemiş. Yolsuzluk yapan bir çok inşaat sahibi ise cezalandırılmış.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'daki 2 gayrimenkulü 39.5 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 29 milyon 546 bin 810 TL bedelle satışa çıkardı.

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 1 milyon 400bin TL sermaye bedeli ile Aykut Öztürk tarafından açıldı. 

Rusya inşaat sektöründe son durum ne?

Rusya’da dev altyapı projelerini hayata geçiren en büyük inşaat şirketleri, Devlet Başkanı Putin’e bir mektup ileterek inşaat sektöründe büyük sıkıntılar yaşandığını, sektördeki krizin "ülkenin güvenliği" de dahil olacak şekilde "kabul edilemez riskler" oluşturduğunu belirtti.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Ruhsar Pekcan'dan Arnavutluk açıklaması: Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, altyapı yatırımları özelinde Türk müteahhitlik firmalarının bugüne kadar Arnavutluk’ta yaklaşık 1,8 milyar dolar değerinde 31 proje hayata geçirdiğini belirtti. Pekcan, Arnavutluk'ta "Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız" dedi.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

ABD, Türkiye'deki askeri üslerinin inşaat projelerini 8 Türk şirketine verdi!

Pentagon’un internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Adana’daki İncirlik Üssü dahil olmak üzere Türkiye’de ABD Hava Kuvvetleri’ne ait askeri üs tesisleri ve destek birimlerinin modernizasyon, tasarım ve altyapı projelerini 8 Türk şirketi üstlenecek....

Nil İstanbul Altyapı İniaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil İstanbul Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketibugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli Asiye Hacioğlu tarafından kuruldu.

istanbul Altyapı Projelerini Değerlendirme Toplantısı Haberi

istanbul Altyapı Projelerini Değerlendirme Toplantısı


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Atatürk Havalimanı'na dün bin 297 uçağın iniş ve kalkış yaptığını belirterek, "Bu, büyük bir rekor. Atatürk Havalimanımız her geçen gün kapasitesinin üzerinde yolcu ağırlamaya devam ediyor. Rekor üstüne rekor kırıyor" dedi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme ile Kalkınma Bakanlığınca Abant'taki otelde düzenlenen "Ulaştırma Koridorları ve Altyapı Projelerini Değerlendirme Toplantısı"na katılan Elvan ve Yılmaz, toplantının ardından gazetecilere açıklama yaptı.


Elvan, çok önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Toplantıda Kalkınma ve Ulaştırma Bakanlığımızın üst düzey yöneticileriyle özellikle kara, demir, deniz ve hava yolu ile ilgili yol haritamızı tartışıyoruz. 2023 perspektifinde hangi yollarımıza öncelik vereceğiz, hangi alanlara öncelik verilecek bunların sıralaması ne olacak, bu konuda Kalkınma Bakanlığımızın, bakanlığımızın yaklaşımı nedir, bunları tartışıyoruz" şeklinde konuştu.


Elvan, ilerleyen günlerde daha kapsamlı...