24 / 07 / 2024

istanbul asfaltlama çalışmaları

istanbul asfaltlama çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yaz başında asfaltlama seferberliği başlatmıştı. Geçen yıl yaşanan ağır kış şartlarından dolayı yollarda meydana gelen bozulmalar, çökmeler onarılmaya başlandı.

İstanbul'un raylı sistem çalışmalarında son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da inşası süren raylı sistem çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları başlıyor!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak isimlendirilen Kanal İstanbul'da kazı çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 39 ilçeden kentsel dönüşüm strateji belgesini hazırlamasını talep etti.  Aradan geçen toplam 2 senede yalnızca 9 ilçe harekete geçti...

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Olası İstanbul depremi gün geçtikçe yaklaşıyor. Depremle ilgili sürekli uyarıda bulunan uzman isimler kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik çağrıda bulundu. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni dönem başladı. KİPTAŞ, İstanbul İmar A.Ş. ve BİMTAŞ’ın ortaklığıyla start verilen "İstanbul Yenileniyor" uygulaması kapsamında başvurular sona erdi. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması için yeni çalışmalar hayata geçmeye devam ediyor. KİPTAŞ ve BİMTAŞ’ın ortaklığı ile gerçekleşen “İstanbul Yenileniyor Platformu”nda yeni dönem kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’u afetlere karşı dayanıklı bir şehre dönüştürmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

İstanbul'da deprem çalışmaları tam gaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal konutlara ve deprem çalışmalarına ilişkin önemli yol kat edildiğini belirtti. "2 bine yakın sosyal konutu tamamlayıp anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik" diyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yürütülen deprem çalışmalarını da paylaştı.

istanbul asfaltlama çalışmaları Haberi

istanbul asfaltlama çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yaz başında asfaltlama seferberliği başlatmıştı. Geçen yıl yaşanan ağır kış şartlarından dolayı yollarda meydana gelen bozulmalar, çökmeler onarılmaya başlandı. 5 aylık süre içinde de kent genelinde 1 milyon 125 bin ton asfalt döküldü. Ne var ki bazı yerler bu projeden henüz nasibini almadı. Neresi mi? İş merkezleriyle, plazalarla ünlü Maslak... Şu günlerde, Şikâyet Hattı’na Maslak’ın geçit vermeyen yollarıyla ilgili o kadar çok mesaj geliyor ki... İşte fotoğraflarda görüyorsunuz. Koca koca rezidansların önünde yol yok. Asfaltta derin yarıklar, çukurlar oluşmuş, bazı bölümlerde yol resmen çökmüş. Buradan gelip geçmek zorunda kalan İstanbullular, isyan etmesin de ne yapsın! “Kentin en önemli noktalarından birindeyiz. Milyon dolarlık binalar yapılmış ama yolları yok. İki damla yağmur düşse çamura bulanıyoruz. Araçlar çukurlara düşüyor....