14 / 05 / 2024

istanbul avcılarda halk toplantısı

istanbul avcılarda halk toplantısı

İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Ambarlı mevkii'nde; "Fuel-Oil l-ll-lll Ünitelerinin Çift Yakıtlı (doğalgaz+motorin) Kombine Çevrim Santraline Dönüştürülmesi ve Kapasite Artışı Projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek...

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

1942'de İstanbul halkının arazi isyanı: Adam başına bir dönüm bile düşmüyor!

1942 yılından Bakırköy'e bağlı Esender Köyü'nde halk, mevcuttaki arazilerin yetersizliğinden isyan etti. Küylü halk bu durumu bir mektupla anlatmış. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

İstanbul'da Halk Ekmeğe zam geldi! En ucuz ekmek 5 lira oldu! Son dakika! 

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki İstanbul Halk Ekmek'te yeni fiyatlar ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Halk GYO İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı. İşte  o binalar ve değerleri...

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

istanbul avcılarda halk toplantısı Haberi

istanbul avcılarda halk toplantısı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN DUYURU


Elektrik Üretim A.Ş. Gene! Müdürlüğü (E.Ü.A.Ş.) tarafından; İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Ambarlı mevkii'nde; "Fuel-Oil l-ll-lll Ünitelerinin Çift Yakıtlı (doğalgaz+motorin) Kombine Çevrim Santraline Dönüştürülmesi ve Kapasite Artışı Projesi" kurulması ve işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.

Halkımıza saygı ile duyurulur.

Toplantı Yeri :E.Ü.A.Ş. Fuel-Oil Sosyal Sitesi

Deniz Lokali Toplantı Yerinin Adresi :Ambarlı Mahallesi

Etibank Tesisler Yolu Cad.

AVCILAR/İSTANBUL Toplantı Tarihi : 15/08/2013

Toplantı Saati : 11:00

Proje Sahibi:

ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (E.Ü.A.Ş.)

Telefon : (312) 212 69 00 Fax : (312) 212 78 54

ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

AK-TEL MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

Tel: (0 312) 472 40...