24 / 07 / 2024

istanbul barosu Anadolu Adalet Sarayı

istanbul barosu Anadolu Adalet Sarayı

Anadolu Adalet Sarayı projesinin mükemmel olmadığı bahanesiyle avukatların zor durumda kaldığını öne süren İstanbul Barosu, CHP’li Kartal Belediyesi’nden tesis için yer istedi. Belediye, imar planında yeşil alan olarak gösterilen 2 bin 620 metrekarelik arsayı baroya bedelsiz olarak tahsis etti.

AVM'lerde kiralanabilir metrekare başına düşen ciro İstanbul'da 13 bin 477 TL, Anadolu'da 10 bin 417 TL!

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, nisanda geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre nominal olarak yüzde 75,7, bir önceki aya göre yüzde 9,7 yükseldi. Kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro İstanbul'da 13 bin 477 TL, Anadolu'da 10 bin 417 TL oldu. İşte detaylar...

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

İstanbul Barosu, kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlattı!

Son günlerde mülklere el konulacağı iddiasıyla sık sık gündem olan yeni kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlatıldı. İşte İstanbul Barosu tarafından başlatılan o kampanya ile ilgili yapılan açıklama...

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

AK Parti düğmeye bastı! İstanbul’dan Anadolu’ya göç için harekete geçildi! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat!

AK Parti, İstanbul başta olmak üzere her geçen gün nüfusuyla beraber kentsel problemleri de artan büyükşehirleri rahatlatmak amacıyla düğmeye bastı. İstanbul'da nüfus artışı, yoğun trafik ve betonlaşmayı engellemek isteyen AK Parti, strateji kurullarıyla özel projeler üretiyor. İşte detaylar...

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

istanbul barosu Anadolu Adalet Sarayı Haberi

istanbul barosu Anadolu Adalet Sarayı

CHP'li Kartal Belediyesi, İstanbul Barosu'na 2 bin 620 metrekarelik yeşil alanı bedelsiz tahsis etti. AK Partili üyelerin muhalefeti, arsa kıyağını engelleyemedi. İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal imzasıyla Kartal Belediyesi'ne gönderilen talepte, “dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal Adalet Sarayı projesinin mükemmel olmadığı”, bu nedenle adliyede çalışan 5 bin ila 7 bin avukata yeterli hizmet veremediği öne sürülerek, “Mülkiyeti başkanlığınıza ait bulunan Anadolu Adliyesi yakınlarındaki herhangi bir arazinin baromuza tahsisini talep etmekteyiz” denildi.


ADLİ HİZMET VERECEKMİŞ

Yazıda, baro tarafından hazırlanan projeyle kurulacak tesiste, adli yardım hizmetleri verileceği vurgulandı. Ayrıca, İstanbul Barosu'nun görevleri arasında yer alan staj eğitimleri ve zorunlu müdafilik işlemlerinin de bu tesiste yapılacağı ifade edildi. Kartal Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, İstabul Barosu'nun talebini onaylayarak başkanlık makamına sevk etti.


GECEKONDU...