29 / 08 / 2024

istanbul barosu Aysel Demirel

istanbul barosu Aysel Demirel

2014 yılının Nisan ayından beri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam eden Aysel Demirel, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyelerinden biri oldu.

İstanbul Barosu, kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlattı!

Son günlerde mülklere el konulacağı iddiasıyla sık sık gündem olan yeni kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlatıldı. İşte İstanbul Barosu tarafından başlatılan o kampanya ile ilgili yapılan açıklama...

İstanbul Barosu'nda kiralık sosyal tesis krizi!

Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu, “gece kulübü” skandalında üye avukatlara bilgi vermeyen İstanbul Barosu ile ilgili kararını aldı. Kurul, sosyal tesisin gece kulübü işletmecisine ne zaman, nasıl ve ne kadara kiralandığına ilişkin bilgilerin başvurucu avukata verilmesine karar verdi. 

İstanbul Barosu, Kanal İstanbul'un ÇED raporunu mahkemeye taşıdı! 

Kanal İstanbul projesinin ÇED raporunun onaylanması üstüne İstanbul Barosu, raporun iptal edilmesi için mahkemeye başvurdu. İstanbul Barosu'nun mahkemeye sunduğu dilekçede, "ÇED olumlu kararı hakkında yürütmenin durdulması ve iptal edilmesi gerekmektedir" denildi...

Kartal Belediyesi'nden İstanbul Barosu'na arsa!

İstanbul Barosu’nun Kartal Belediyesi’nden adliyenin yakınında bir alan tahsis istemi ile başlayan polemikte son nokta konuldu.

Kartal Belediyesi’nden İstanbul Barosu'na arsa tahsisi!

Anadolu Adalet Sarayı projesinin mükemmel olmadığı bahanesiyle avukatların zor durumda kaldığını öne süren İstanbul Barosu, CHP’li Kartal Belediyesi’nden tesis için yer istedi. Belediye, imar planında yeşil alan olarak gösterilen 2 bin 620 metrekarelik arsayı baroya bedelsiz olarak tahsis etti.

Atilla Dural İnşaat'ın acı günü: Aysel Şıpka Dural vefat etti!

Atilla Dural Mümessillik İnşaat Turizm ve Ticari Limited Şirketi ortağı Aysel Şıpka Dural vefat etti. Dural'ın cenaze töreni 20 Mart Cuma günü (bugün) gerçekleşecek..

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Legoland İstanbul'un temeli atıldı!

Legoland Discovery Centre istanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Sunar, Legoland Discovery Centre istanbul'un bu yılın yaz aylarında ziyaretçileriyle buluşmaya hazır olacağını söyledi.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

istanbul barosu Aysel Demirel Haberi

istanbul barosu Aysel Demirel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyelikleri için belirlediği 4 ismi açıkladı. 4 isim arasında HSYK asıl üyesi avukat Rasim Aytin, Ankara Barosu avukatı Muharrem Özkaya, İstanbul Barosu avukatı Hayriye Şirin Ünsel'in yanı sıra yine İstanbul Barosu avukatlarından aynı zamanda Emlak Konut GYO'dan bilinen Aysel Demirel de yer alıyor. 


İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Ana Bilim Dalı mezunu Aysel Demirel daha önceden Necati Ceylan Avukatlık Ofisi, İstanbul Barosu, İski, Halkbank ve Türk Telekom'la çalışmalar yaptı. Nisan 2014'ten beri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde yer alan Demirel, artık HSYK'da görevine devam edecek. 


Alınan kararla Emlak Konut üyeliğinden HSYK üyeliğine geçen Aysel Demirel aynı zamanda Uluslararası Hukukçular Birliği (UHUB) Yürütme Kurulu Üyeliği, Hukukçular...