15 / 05 / 2024

İstanbul Belediye arsaları

İstanbul Belediye arsaları

1981 yılında kanunsuz işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş. İstanbul'da 700 bin kişi gecekonduda yaşıyormuş ve gecekonduların kapladığı alan Anadolu Yakası'nda 900 hektar, Avrupa Yakası'nda ise bin 400 hektara ulaşmış.

1957'de Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar tüm arsalar belediye tarafından 60 milyon liraya satılmış!

1957 yılında belediye içinde bulunduğu borçlardan kurtulabilmek için Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar uzanan tüm arsaları 60 milyon TL'ye satmış.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Belediye bu ilçede 28 arsa satacak! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 28 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 6 milyon TL'den başlıyor.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye tam 12 arsa satacak! Bu ildeki imarlı arsaları kaçırmayın!

Elazığ Belediye Başkanlığı Elazığ'da yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak! Konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak... Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın...

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye'den İstanbul ve İzmir'de satılık arsa fırsatı! 30 adet arsa 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul'da 1, İzmir'de ise 29 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve İzmir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırımcılara duyuru! İstanbul'un en gözde arsaları satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Müdürlüğü, mülkiyeti belediyeye ait 5 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli TL olarak belirlendi.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

İstanbul'da devam eden metro inşaatları ve açılış tarihleri!

İBB, ulaşıma çare olabilmek için metro inşaatlarına devam ediyor. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapımı devam eden metro inşaatları hakkında bilgi paylaşıyor.

İstanbul Belediye arsaları Haberi

İstanbul Belediye arsaları

.


Kanunsuz işgal edilmiş hazine arsalarının durumu tespit edilecek


İstanbul'da 700 bin kişi gecekonduda yaşıyor


Anadolu Yakası'nda gecekonduların kapladığı alan 900 hektar, Rumeli Yakası'nda ise 1400 hektara ulaşıyor.


  GECEKONDULARIN ıslahı ile birlikte kanunsuz olarak işgal edilmiş bulunan Hazine arsalarının durumunu tespit etmek, bunlara yeni bir yön vermek amacıyla İmar ve İskan Bakanlığı tarafından gerekli çalışmalar sürdürülüyor.

  İstanbul'da halen Anadolu ve Rumeli Yakası'nda toplam 700 bin civarında vatandaşın gecekondularda oturduğu yetkililerce saptanmış bulunuyor. Gecekonduların Anadolu Yakası'nda kapladığı alan 900, Rumeli Yakası'nda ise 1400 hektara ulaşıyor.

  İmar ve İskan Bakanlığı İstanbul'daki gecekonduların durumu hakkında inceleme yaparken diğer illeri de göz önünde bulunduracak ve...