28 / 04 / 2024

İstanbul belediye otobüsleri

İstanbul belediye otobüsleri

1967 yılında İETT, İngiltere'den 50 tane iki katlı otobüs ve 50 tane de römorklu otobüs satın alacakmış. İstanbullular, Londra otobüsü olarak bilinen iki katlı otobüslerle seyahat edecekmiş.

İstanbul'a doğalgazla çalışan 110 yeni otobüs geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, göreve geldiklerinden beri İstanbul'a 60 milyar lira yatırım yaptıklarını söyledi. İstanbul'a doğalgaz ile çalışan 110 yeni otobüs daha gelecek...

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Ulaşımda ücretsiz kart engeli: Özel halk otobüsleri ücretsiz ulaşım için sınır koydu! Artık bu günler ücretli olacak

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişilerle ilgili sınırlama getirdi. Buna göre; ücretsiz kart kullananlar ayın sadece ilk 4 günü araçlara kabul edilecek. 

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi bugün Fatih'te 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İDO’dan ''sefer iptali'' açıklaması!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş. iç hat seferlerini durdurma kararı aldı. İDO’dan yapılan açıklamada iptal gerekçeleri dev projeler olarak gösterildi.

Roma bir kez daha çöküyor!

Dolup taşan çöp bidonlarının etrafını saran fareler, dev martılar ve hatta yaban domuzları, durağa ne zaman uğrayacağı belli olmayan, gelse de artık sıklıkla yolda kalan belediye otobüsleri ve daha onlarca neden Roma'nın bir kez daha çöktüğünü gözler önüne seriyor...

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

Yeni havalimanı otobüsleri yüzde 50 indirimli!

Yeni İstanbul Havalimanı’na özel araçları ile giden yolcular 2 ay süreyle otoparktan ücretsiz olarak faydalanırken, yeni havalimanı otobüslerini tercih edenler ise yüzde 50 indirimden yararlanacak.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi!

Manisa’da ulaşım noktasında kararlı adımlar atmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi.

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İstanbul belediye otobüsleri Haberi

İstanbul belediye otobüsleri



İKİ katlı Londra otobüslerinde 76 yolcu için oturacak yer bulmaktadır. Yukarıdaki kısma, bir merpenle çıkılmaktadır. Çok kullanışlıdır ve hareket kabileyeti büyüktür.


İstanbullular yakında 2 katlı otobüslerle seyahat edecek.


Ayrıca 50 tane de römorklu otobüs satın alınıyor.


  Pek yakında İstanbul caddelerinde, Londra'nın iki katlı belediye otobüsleri dolaşacak ve yolcuları bir yerden diğer yere taşıyarak mevcut taşıt sıkıntısını hafifletmeye çalışacaktır.


  İETT Genel Müdürlüğü'nün İngiltere'deki bir şirketle yaptığı müspet sonuç vermiştir. İki katlı otobüslerden elli tane getirilecektir. Ayrıca, arkasında römorku bulunan otobüslerden de satın alınacaktır. bu römorklar da aynen otobüs kadar yolcu alacaktır. Römorklu otobüslerin, büyük yolcu kesafeti bulunan uzak semtlerde çalıştırılması düşünülmektedir....