22 / 07 / 2024

istanbul belediyesi Sahrayı Cedit Mezarlığı

istanbul belediyesi Sahrayı Cedit Mezarlığı

İstanbul Sahrayı Cedit Mezarlığı'nı çevreleyen duvarların bir kısmı İstanbul Belediyesi tarafından yıkıldı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER A.Ş. kapsamında istihdam edilmek üzere 32 yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi araştırdı! İstanbul, Londra'dan daha pahalı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı araştırma kapsamında, Londra'daki market fiyatlarının İstanbul'dan daha ucuz olduğunu ortaya koyarak, Londra'daki alışveriş asgari ücretin yüzde 3'ünde denk gelirken, İstanbul'daki ise neredeyse beşte birini buluyor denildi.

1957'de İstanbul Belediyesi 60 milyon değerinde arsa satmış!

1857 yılında İstanbul Belediyesi, istimlak bedelleri ve şehre ait diğer meselelerden dolayı biriken borçlarını kapatabilmek için 60 milyon liralık arsa satışına karar vermiş.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı. Yıkım anının yer aldığı video sosyal medyada yayılmaya başladı. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 77 personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER A.Ş tarafından toplam 77 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre başvuru şartları neler ve  kimler başvuru yapabilecek? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, yaz tarifesine geçiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları'nda, 17 Haziran-8 Eylül tarihlerinde yaz tarifesi uygulanacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

1952 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait 4 bin arsa varmış!

Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul'da belediyeye ait 4 bin arsa olduğu tespit edilmiş.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

istanbul belediyesi Sahrayı Cedit Mezarlığı Haberi

istanbul belediyesi Sahrayı Cedit Mezarlığı
İstanbul Sahrayı Cedit Mezarlığı etrafını kuşatan tarihi duvarların bir bölümü İstanbul Belediyesi tarafından yıkıldı. Osmanlı Devleti zamanından kalma olan Sahrayı Cedit Mezarlığı içerisinde Kemal Tahir gibi topluma mal olmuş kişilerin de mezarları yer...