05 / 05 / 2024

İstanbul Büyükçekmece satılık arsa

İstanbul Büyükçekmece satılık arsa

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince 4 ildeki 6 gayrimenkul özelleştirildi. Özelleştirme kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

İstanbul'da 64.1 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Fatih, Beyoğlu, Kağıthane ve Küçükçekmece'de bulunan 15 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 64 milyon 193 bin 149 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Satış Memurluğu tarafından İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan arsa 4 milyon 558 bin 635 TL bedelle 4 Eylül günü açık artırma suretiyle ihale edilecek.

İstanbul Büyükçekmece'de 5 adet satılık arsa: 3 milyon 940 bin 373 TL!

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan 5 adet arsa Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu tarafından 17 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:05 arası ihale ediliyor.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Büyükçekmece'de deprem riskli 304 konut yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm kapsamında deprem riski taşıyan 2 adada 22 bloktan oluşan toplam 304 konutun yıkım çalışmalarına başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hal fiyatları açıklandı! Halde sebze meyve ne kadar? İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin  5 Aralık 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde meyve, sebze çeşitlerinin fiyatı ne kadar? Halde hangi sebzeler satılıyor? İşte  5 Aralık 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

İstanbul'un 3 ilçesindeki 3 arsa satılıyor! İBB'den arsa alacaklara büyük fırsat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Gaziosmanpaşa, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütçede yatırım payını yüzde 99 artırdıklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023'de 57 milyar lira yatırım yapacak.

İstanbul Büyükçekmece satılık arsa Haberi

İstanbul Büyükçekmece satılık arsa

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince İstanbul, İzmir, Kayseri ve Kırklareli'ndeki 6 gayrimenkulün satışı onaylandı. Gayrimenkuller toplam 69 milyon 21 bin 50 TL'ye satıldı.

1- İstanbul Büyükçekmece

Tapuda Maliye Hazinesi adına kayıtlı İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Türkoba Mahallesi 113 ada 4 nolu parseldeki 67 bin 598 metrekare yüzölçümlü tarla, gerçekleştirilen satış ihalesi kapsamında satıldı. Tarla, 20 milyon 310 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bindir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı. 

2- İzmir Torbalı

İzmir İli Torbalı İlçesi Yazıbaşı Mahallesi'nde Maliye Hazinesi adına kayıtlı 264 ada 7 nolu 29 bin 458 metrekare yüzölçümlü parsel üzerindeki C1-9 blok nolu bina 5 milyon 50 TL bedelle, 267 ada 12 nolu 6 bin 196 metrekare yüzölçümlü parsel üzerindeki CK1-1 Blok...