23 / 07 / 2024

istanbul büyükşehir beledilesi sarıyer tarabyadaki arsayı kaç tl satacak

istanbul büyükşehir beledilesi sarıyer tarabyadaki arsayı kaç tl satacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali Mahallelerindeki işgalli konut arsalarını satışa çıkardı. Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali konut arsası satış ihalesi, 20 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İşte fiyatları..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER A.Ş. kapsamında istihdam edilmek üzere 32 yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi araştırdı! İstanbul, Londra'dan daha pahalı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı araştırma kapsamında, Londra'daki market fiyatlarının İstanbul'dan daha ucuz olduğunu ortaya koyarak, Londra'daki alışveriş asgari ücretin yüzde 3'ünde denk gelirken, İstanbul'daki ise neredeyse beşte birini buluyor denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 10 ilçedeki taşınmazları satışa çıkarıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, farklı ilçelerdeki mülkiyeti belediyeye ait bazı taşınmazlar ile parsellerin satışına onay verdiği açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı. Yıkım anının yer aldığı video sosyal medyada yayılmaya başladı. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 77 personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER A.Ş tarafından toplam 77 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre başvuru şartları neler ve  kimler başvuru yapabilecek? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye arsa satılıyor! İzmir Büyükşehir'den İstanbul ve İzmir'de gayrimenkul satışı!

İzmir Büyükşehir, İstanbul ve İzmir illerinde yer alan 13 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki iki büyükşehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, yaz tarifesine geçiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları'nda, 17 Haziran-8 Eylül tarihlerinde yaz tarifesi uygulanacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

istanbul büyükşehir beledilesi sarıyer tarabyadaki arsayı kaç tl satacak Haberi

istanbul büyükşehir beledilesi sarıyer tarabyadaki arsayı kaç tl satacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer İlçesi Tarabya Mahallesi'nde yer alan 938 metrekare işgalli konut arsasını ve Üsküdar Selami Ali Mahallesi'ndeki kömürlük işgalindeki 430,38 metrekare konut arsasını satışa çıkardı.

İBB, Üsküdar Selami Ali Mahallesi'nde de işgalli arsa satacak! Detaylar için tıklayın!

Sarıyer Tarabya'da satılacak arsanın fiyatı!


Büyükşehir tarafından satışa çıkarılan Sarıyer Tarabya'daki arsa, 509 ada ve 11 parsel üzerinde yer alıyor. Sarıyer Tarabya Mahallesi'ndeki arsanın muhammen bedeli 1 milyon 688 bin 400 TL ve geçici teminatı 50 bin 652 TL olarak belirlendi. 


Sarıyer Tarabya'daki arsanın satışı 20 Ağustos 2014 Çarşamba günü Saat 13:00'de açık teklif usulüyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul adresindeki İBB Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek. Arsanın satış ihalesi ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o ihale;


TAŞINMAZ SATIŞI YAPILACAKTIR


İstanbul Büyükşehir Belediye...