04 / 05 / 2024

İstanbul caddeleri

İstanbul caddeleri

,KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık Genel Müdürü Murat İzci, AVM’lerin 2 katı bedele kiralanmasına rağmen, mağazacılık yapılabilecek caddeler sınırlı olduğu için markaların bu maliyeti göze aldığını belirtti...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

İstiklal Caddesi eskiye dönüşte umut vadediyor!

Cushman & Wakefield’ın hazırladığı 5. İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunda İstiklal caddesinin eski canlılığına kavuşacağı öngörülüyor.

Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddeleri dönüşüm yaşıyor!

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri bir süre daha kırılgan olacak!

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

İstiklal Caddesi zor bir dönemden geçiyor!

Cushman & Wakefield’ın hazırladığı 4. İstanbul Alışveriş Caddeleri raporuna damga vuran en önemli 3 gelişme, kentsel yenilemelerin yaya trafiğini düşürmesi, boşluk oranlarının kısmen kemikleşmesi ve yükselen yeme-içme trendi. 

İstanbul'un caddeleri direniyor!

2017'de İstanbul'un alışveriş caddelerine kentsel dönüşüm damga vurdu. Dönüşüm çalışmaları yaya trafiğini düşürdü. Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre, İstiklal Caddesi, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde ziyaretçi sayısı eriyor.

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

İstanbul caddeleri Haberi

İstanbul caddeleri

İstanbul’da en fazla ciro yapılan caddeler arasında ilk sırayı İstiklal Caddesi’nin aldığını ifade eden İzci, “İkincilik ise Bağdat Caddesi’ni geride bırakan Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde. Alemdağ’da markalar hava parası için pazarlık yapmayı bile bıraktı; isteneni vermeye razılar. Ciddi paralarla el değiştirmeler var. Pek çok marka Alemdağ’da Bağdat Caddesi’nden iyi satış yapıyor” dedi.


İzci, İstiklal’de ayda 150 bin Euro kira veren markalar olduğunu da belirterek “Bağdat Caddesi’nde eski binalar satılıyor ve 20 daireli bina için 30 milyon dolar talep ediliyor. Perakende için Kayaşehir de geleceye yönelik fırsatlar barındırıyor” diye konuştu.


Menekşe...